Příspěvky uživatele - 176.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
ryngle, 20.5.2008
Dobry den.Rada bych se dozvedela co delam spatne.Mam jiz 3roky ryngli a jeste mi nekvetla.Poradi mi nekdo?Dekuji Hana
Motorová pila Berlan, 7.4.2008
Připojuji moji zkušenost s prodejcem Berlan z Aukra. Vyměnil jsem si s ním asi tři emaily na téma fotografie reálného zařízení (né ty katalogové fotky co mají na internetu) a zajištění servisu zboží. Po komunikaci v které argumentoval, že fotografie... celý příspěvek >
Odrudy do vyšších poloh, 5.2.2008
S odrůdami Krystal a Vostorg mám letité zkušenosti z podhůří Orlických hor a mohu je doporučit. Vostorg má velmi kvalitní stolní hrozny. Krystal je vhodný i na výrobu vína.
réva, 30.1.2008
Dobrý den, pana Zyjana a pana hosta odkazuji na článek pana Pavlouška v únorovém (08) Zahrádkáři,  str. 19 odstavec první. Předpokládám, že autor článku je dostatečnou kapacitou v oboru a oběma pánům pomůže  k úpravě... celý příspěvek >
Ochrana vinné révy před mrazem, 9.1.2007
Dobrý den, způsob zimní ochrany  réví přihrnutím nebo přioráním zeminy se používal nebo snad i používá v Rusku.  Bohužel očka, která přečkají zimní mrazy jsou po odhrnutí zeminy náchylná na jarní mrazíky. Možná je však... celý příspěvek >
vosy, 7.7.2006 Obsahuje fotku
Trichlor etylen se nedá běžně koupit, protože jde o extremně jedovatou sloučeninu poškozující játra, po nadýchání dostatečného množství následuje slabost,  zvracení, zežloutnutí, bezvědomí a smrt ( nebo transplantace jater). Také vyzkoušeno.
listnatý kout, 12.4.2006
Dobrý den, prosím o radu, chci osázet prostor cca 5x2 m hustěji různými listnatými keři, aby vytvořili kompaktní celek do 2 m výšky, co roste rychleji?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika