Příspěvky uživatele - 167.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik na pilatku, 13.4.2017
Spoléhal jsem na mospilan a nepřibalil do košíku Spintor, teďkom lituji. Ale snad ten mospilan taky pomůže, při tomhle hnusném počasí stejně švestky ještě nekvetou, aspoň tady u nás ne.
Napsal jsem na agrobio o dávkování Mospilanu na pilatku a odpověď: Dobrý den,  bohužel není je možný jej použít. Na pilatku na švestkách je možné použít jen Decis Protech ovoce a zelenina.
Pilatky Aplikace přípravku obecně po opadu květních plátků dle zjištěného počtu vajíček nakladených na mladé plůdky. Nejoptimálnější termín v dávce 120g/ha je při zjištění dvou červených skvrnek (oček zárodku) u poloviny hodnocených vajíček. Za... celý příspěvek >
Kávová sedlina, 11.4.2017
Jak je to pak s pesticidy a herbicidy, ktere byly prokázané u jedne standard kávy? Nemám ponětí jaké množství to bylo, jen přidávám další otázku. Doma pijeme "značkovou" kávu, tak jsem trošku klidnější :)
Aktivace kompostovacího procesu, 11.4.2017 Obsahuje fotku
Máme velkou zahradu, musel jsem vyřešit kam s přebytkem trávy a dalšího bio odpadu. Nakonec jsem zvolil vybudování většího "kompostu" V létě tam jde tráva, ke konci léta zbytky slámy, na podzim listí. Letos prohozené, je vidět že to pracuje. V... celý příspěvek >
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017
U mne Prim přežil -24, Galahad vysázený na jaře 2016 také, Cabernet Cortis tak stejně. Jediný mi zatím mlčí Beloje čudo. Ale všechno mám vysázeno blízko domu, tedy do 2 metrů od domu. Jaké podmínky byly u Vás?
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017 Obsahuje fotku
Jak je to u Vás s rašením? U mě jako první začíná Somerset seedless.
Kvitnú jablone, 10.4.2017
Zdravím Vás zahrádkáři, koukám jak už to u Vás pěkně kvete :) U nás na severní moravě (360m.n.m.) teprve račíná kvést meruňka. Višeň bude do pár dnů a jabloně, hrušně, třešně, švestky zatím zavřené kvítečka. 
Rez hrušňová - vím jak na ní, 8.4.2017
Na rez hrušně mi v zahradnictví doporučili TALENT, mohu jej použít? Děkuji katoo
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 8.4.2017 Obsahuje fotku
Solaris i CC pomalu raší, už jsem vylamoval rašící očka na kmínku u země. Na tažních zatím klid, jen na odrůdě Bianca už pukají pupeny i na tažních. Letos poprvé zkouším zakořeňovat ve vatě a to Biancu a Solaris. Bianca už má kořínky a z... celý příspěvek >
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 3.4.2017
Nýdek je kotlina, pokud bydlíš dole tak ten studený vzduch stéká dolů a asi to je dost znát. Jaké nejnižší teploty jsi tam letos měl? V Návsí jsem měl nějakých -24°C Mám tady cca 30 hlav a neslzí zatím 6 a to Beloje Čudo, Galahad, Sieger,... celý příspěvek >
Odrůda révy Solaris, 2.4.2017 Obsahuje fotku
Potvrzuji, že Solaris slzí i raší asi nejpozději z mých odrůd. To i ten Cabernet cortis je o týden rychlejší. Bianka už slzí několik týdnů, pupeny už pomalu nabírají.  Dnes je tady nejtepleji, 21,7°C
Doba postřiku proti pilatce, 2.4.2017
Čím tedy stříkat?
Doba postřiku proti pilatce, 2.4.2017
Hledal jsem čím letos zkusit postříkat slivoně proti pilatce (nikdy jsem nestříkal) a zkusil bych Calypso 480SC, neškodí totiž včelám (máme včely). Čím stříkáte Vy? Díky Katoo
Rozkvétání 2017 M+B, 21.3.2017 Obsahuje fotku
Severní morava - Návsí 360 mnm, třetím rokem stará Bergeval začíná rašit. Loňi na podzim vysázené Bergeron a Leskora ještě spí.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika