|
Příspěvky uživatele - 217.209
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 13.5.2018 "... postřik jsem udělala pozdě, až když všechno odkvetlo, ale stačilo to"
Lepší pozdě než brzy. Já to zkusil o něco dříve - ve správném termínu jsem se k ošetření nedostal. |  | Mšice a mravenci, 13.5.2018 Pravda, proti mšicím jsem ho nezkoušel. |  |
|  | Fólie versus mulč, 13.5.2018 "Každý další 1 mm srážky (10 litrů na 1 m čtvereční)..."
To ne, 1 mm srážek = 1 l/m². |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 12.5.2018 Tady strupovitost zatím, díky absenci srážek, nezjištěna. Květopas nečekaně razantně probral násadu u některých odrůd a teď to dodělává pilatka.
Ošetření slivoní jsem podcenil a u některých netrefil úplně vhodný termín - pilatka zdecimovala... celý příspěvek > |  | Mšice a mravenci, 12.5.2018 A co takový Spintor? |  |
|
|
|