|
Příspěvky uživatele - 78.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 15.5.2017 dobry den, chcem sa spytat, planujem si namnozit touto metodou vinic odrody Concordia. Z vrchnej casti masivne vyrazili listky. Mam ich odstranit, a nechat len jeden listok, alebo ako postupovat? Dakujem J |  | Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017 dakujem za radu. J |  |
|  | Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017 ano ale nikde sa nepise ako a kolko sa strieka, alebo som nieco prehliadol? |  | Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017 nechapem, o com tocite? |  | Ochrana proti mrazu - striekanie vodou, konkretne skusenosti, 20.4.2017 ahoj, dnes 20.4.2017 v noci hlasia u nas /Záhorie/ podla predpovede kriticky mraz az -2 az -7 C, do vysky 2m. Chcem sa spytat, ma niekto konkretne skusenosti s ochranou ovocnych stromov proti mrazu, striekanim vodou? Mam na svojom pozemku... celý příspěvek > |  | Pomoze radikalne zrezanie ziveho plotu na 1/2 jeho vyraznemu zahusteniu?, 18.4.2017 Vtačí zob |  | Pomoze radikalne zrezanie ziveho plotu na 1/2 jeho vyraznemu zahusteniu?, 18.4.2017  Dobry den, mame na pozemku 20 rokov, zivy plot, plot vyrastol za tie roky na cca 2 m ale je velmi riedky, vid foto. v snahe mu pomoct som dal k nemu pred dvomi rokmi kvapkovu zavlahu a hnojim ho na jar a jesen, ale to robim lken posledne dva... celý příspěvek > |  | Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 18.4.2017 Dakujem, zial Sulkou som nestihol pred kvitnutim postriekat, lebo som ju na chate nemal a zahradnictvo bolo zavrete. Takze Sulku co som teraz kupil odlozim na druhy rok. Velmi by som chcel tento rok dopestovat 1.x nejake hrusky. Vzdy doteraz, najprv,... celý příspěvek > |  | Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 17.4.2017  ahoj, tak opat zial rovnaky scenar, hrusky su v plnom kvete, postriekane predjarnym postrekom, ale napadnute skodcom, vid foto. Co radite po odkvitnuti, cim postriekat, Sulkou? Netreba kvety na mladej hruske redukovat? |  | Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 7.4.2017  prikladam slubovane obrazky hrusiek po jarnom ostrihani |  |
|  | Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 4.4.2017 myslite 4-5 ociek od zeme? |  | Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 3.4.2017  dakujem, chcem ich skratit, ake by ste radili nechat dlhe rastlinky v kvetinaci, ze vraj tym sa muskat spevni a vyrasia mohutne nove listky a vyhonky? Pocul som ze sa nemaju strihat ale lamat v kolienku? Do vody na mnozenie treba dat ak je ulomok... celý příspěvek > |  | Ako ostrihat tuto ceresnu?, 3.4.2017  Ahoj, chcem velmi pekne poprosit o radu, neporadi mi niekto skuseny, ako ostrihat tuto ceresnu? Som zaciatocnik, preto by som potreboval poradit od skuseneho. Nebol by niekto taky laskavy a na obrazku mi ciarkou na jednotlivych vetvach na fotke... celý příspěvek > |  | Ako ostrihat tuto jablon?, 3.4.2017  Ahoj, chcem velmi pekne poprosit o radu, neporadi mi niekto skuseny, ako ostrihat tuto jablon? Som zaciatocnik, preto by som potreboval poradit od skuseneho. Nebol by niekto taky laskavy a na obrazku mi ciarkou, na jednotlivych vetvach na fotke... celý příspěvek > |  | Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 3.4.2017 ahoj, opat sa vraciam k tomuto prispevku, teraz na jar mam muskaty za oknom znacne vyrastene, cca 60-70 cm, chcem sa spytat, mam ich taketo velke dat uz von, alebo sa daju este skratit na cca polovicu a z urezanej casti namnozit? Myslite si ze sa... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|