|
křovinořez husqvarna 323r, 12.4.2007 Dík za radu,ůdržbu nebudu opomíjet.Hlavně aby tam nebyly plastové ložiska převody apod..Z.M. |
 |
křovinořez husqvarna 323r, 11.4.2007 Mám zájem koupit křovinořez na běžné používání kolem domu /struna/ a na sečení zahrady /nůž/ jetelina,tráva na seno.Uvažoval jsem o stihl FS 80 ale protože jsou výkonem téměř shodné rozhodla cena.Prosím o radu jestli má husqvarna v této... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Roundup - likvidace trávy, 2.4.2007 a) stromky mám okopané,takže roundap v blízkosti stromku nepoužívám,za větrného počasí nestříkám.
b)pařez raději pěkně rukama vyryju aby mi tam nestrašil delší dobu,tak si udržuji kondičku(doporučuji-lepší než utrácet v posilovně,nebo za... celý příspěvek > |
 |
špendlíky, 23.3.2007 taky si myslím.Libor |
 |
špendlíky, 23.3.2007 Ve velké většině co se ptám v okolí jsou tyto stromy hodně staré a napadené.Nevím jak v Hrozenkově,ale zjistím to.Libor |
 |
odruda Wangenheimova, 23.3.2007 Přesněji180 mnm.Libor |
 |
hybrid švestkomeruňka, 22.3.2007 Pro zjištění typu-no to jsem zvědavý co z toho vyroste-budiž.Ale pro chuť ať už meruňky,nebo trnky je to zbytečné.I pro slivovici tyto stromky nemají význam.Libor |
 |
špendlíky, 22.3.2007 Špendlík je opravdu kumšt v této době sehnat.Myslím tím špendlík,který měl žlutý,oválný ,švetkový plod.Ve většině zahrádkářství jsou k sehnání,ale jde o nějaké druhy mirabelí,což může být v sadě nakonec veliký problém.(jako maliny).Raději bych v... celý příspěvek > |
 |
špendlíky, 22.3.2007 divil bych se ,že z č.lep. by vznikl špendlík.Snad pouze nějaký odkopek z myrobalánu.Libor |
 |
odruda Wangenheimova, 22.3.2007 já jsem měl tuto "trnku" asi 10 let.Začátek mě překvapil,později jsem pozoroval stupňovitě slabší a slabší výnos.nmožná to chtělo víc živin do půdy a nebo je to odrůdou.Můj sad této odrůdy se nacházel asi 150 mnm.no nechci špatně radit,ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Může jako opylovač zelené renklody sloužit švestka, 17.3.2007 Myslím si, že je dobré vědět, co máte na zahradě za druh, ale opylovači zelené renglody jsou Althanova, Nancyská, Vlaška a Domácí velkoplodá. Libor |
 |
Althanova renklóda, 17.3.2007 děkuji pane Milane.Libor |
 |
Odrůdy meruněk, 16.3.2007 koupil jsem meruňku Sandrop.Vůbec nevím o jaký druh jde.Poradí mi někdo_?Libor |
 |
Althanova renklóda, 16.3.2007 je pravdou,že pro althanovu renglodu je opylovačem pouze zelená rengloda_?Libor |
 |
Chci si založit sad, 10.3.2007 děkuji za radu,zítra jdu sadit.
libor |
 |