|
Co vaše réva 2019?, 9.4.2020 prosím, kde jste koupil CR2. DÍKY |
 |
Odrůda Katinka, 30.1.2020 Na odběr roubů peckovin je už docela pozdě. |
 |
|
 |
Pouziti kovove struny u krovinorezu, 9.1.2019 Dělal jsem řetězové hlavy (opravdu tam byl 4x článkový řetěz), fungoval u silných křovinořezů bez problému. Jen pokud se stím šlo do trnkáčí a to mělo tak 4 cm tak pak už se trhaly ty řetězy - spíš se utrhl pevnostní šroub a došlo ke ztrátě jednoho i... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor do lesa, 9.1.2019 Jinak vcelku platí toto pravidlo : Jakou rychlostí jedeš naložený do kopce, tak se stejnou ryhlostí ho sjíždíž. A bez plynu - spíš volnoběch. |
 |
Statkem a sněhová fréza, 9.1.2019 A o jaké žkušenosti máž zájem? Na statek chceš co? Jako že SNĚHOVOU frézu CO JSE JMENUJE Starjet? Či jinou frézu? Prosím více info. |
 |
Pátrám po odrůdě meruňky, 8.11.2018 mám meruňku Anansku, je spíše bledější, ale velmi šťavnatá a voňavá.Bydlím v Kyjově 190m.n.m.Roubuji ji na podnož trnky(slivoně)kolem24,2. |
 |
Brždění VARI z prudkého kopce, 6.11.2018 Vari už má i oborávací pluhy? Co ty pluhy oborávají? |
 |
Technika orby s tk 14 a podobným typem - Holdr, 27.10.2018 Zdravím
konečně nejaký posun (jsem zakladatel diskuse), vcelku se mi to i líbí... Je to v origo závěsu a může to i pěkně "kopírovat" dráhu traktoru, ALE co brázda? (mezi vaším polem a polem souseda). Když by neměl traktor přejet kolem po... celý příspěvek > |
 |
Popínavé růže k pomníku, 17.7.2018 Dobrý den, potřebuji poradit.Chci nasadit k hrobu (k pomníku popínavé růže.Prosím o radu, jaké, kdy sázet a co potřebují. Děkuji Jarka |
 |
Aku nůžky živý plot Florabest, 7.5.2018 Dobrý den
Opravdu velký pozor na na výrobky Florabest AKU baterie na sekačce mě vydržela necelé dva roky a to jsem stím fakt jen dosekával okraje trávníku a o akumulátor se staral aby byl stále nabitý a jeho kapacita nespadla.I tak se akumulátor... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Traktor nestartuje, 10.12.2017 Pokud chcete vyloučit starter, tak čím to chcete nastartovat? Roztlačením? |
 |
Pěstování plodových růží - pro sklizeň šípků na zpracování, 26.9.2017 já to dělám takhle..je to rychlé, jednoduché a bez chloupků a pecek:-)
|
 |
Jaká je pila Hecht 956, 9.10.2016 A kde jsi vzal že je to psaná " Husqarna " já to kromě tvého příspěvku nikde nenašel a i nimochodem i slovensku se to píše stejně.
Jinak mám Hecht 45 již asi 10-12 let a předloni, když jsem narazil v obchodě na novější s cenou 1500kč tak jsem ho... celý příspěvek > |
 |
Technika orby s tk 14 a podobným typem - Holdr, 1.10.2016 Zdravím jsem zakladatel této diskuze a tyto poslední fotky se mi líbí, ALE byli to z lonského roku. Letos je sucho. Pršet by mělo zítra?? Jak se pak bude orat. Zatím jsem oral na ozimy a pak hned vláčel, ale i před 3 týdny bylo sucho. Neoral jsem to... celý příspěvek > |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 11.7.2016  Krásně roste medvědí česnek v zámeckém parku ve Veselí nad Moravou..je ho tam požehnaně..každý rok si tam trhám plné tašky a dělam z něj pesto a vyrýpnu si i s kořenama a to si dávám na zhrádku... a čekám jestli se chytne do dalšího roku:-) Park je... celý příspěvek > |
 |