|
Příspěvky uživatele - 139.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olámat rašení pod roubem?, 1.5.2018 Děkuji za rady všem. Nakonec jsem to vyřešil kompromisem, jak radil pan Pavel_CZ. |  | Přeroubovat po mrazech?, 23.3.2018 Dobrý den,
před třemi týdny o víkendu, kdy bylo +17C, jsem narouboval meruňky a broskve. Pár dní nato byly mrazy hodně pod nulou. Mám to přeroubovat?
Děkuji. |  |
|  | Jak se berou rouby?, 9.3.2018 Moc děkuji, vlítnu na to o víkendu! |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 8.3.2018 Já jsem svoji broskvoň za celou její asi 15-letou exitenci stříkal 2x a žádný rozdíl v úrodě jsem nepozoroval. Kadeřavost mi nikdy úrodu nesnížila. |  | Jak se berou rouby?, 8.3.2018 Teď je 8. března, mrazy ustoupily, je už čas na roubování hrušní?
Děkuji. |  | Jak se berou rouby?, 4.1.2018  Dnes jsem se opět vypravil na rouby z měho oblíbeného stromu boskovy lahvice. Je to starý strom a jak je vidět na přiloženém obrázku, nebylo z čeho brát . Jsou to větvičky podobné těm na Obr.2 na této stránce.
|  | Jak se berou rouby?, 26.12.2017 Moc Vám děkuji za rady! Jsem teď mnohem optimističtější a už se na roubování těším :).
jz77f |  | Jak se berou rouby?, 26.12.2017  Dobrý den,
chtěl bych na jaře naroubovat na vloni vsazenou Williamsovu hrušeň jiné odrůdy, aby se vzájemně opylily. Dnes (konec prosince) jsem nastříhal pár roubů z velkých, dobře plodících, stromů (viz. přiložené obrázky).
1. Koncové... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|