|
Vijan rajčat odnožuje, 18.7.2017 Mně to letos dělají skoro všechny rajčata. Jinak to hned uštípnu aby to nebralo zbytečně sílu.
Michal |
 |
Choroby rajčat, 16.7.2017 Chtělo by to fotografii, nicméně když vidím na rajčeti první náznak plísně tak odstraňuji ručně napadené listy (strašně nerad stříkám) a dál denně kontroluji jestli se to nerozšiřuje. Záleží samozřejmě na počasí, já letos zatím zaregistroval jediný... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plíseň - škůdce?, 6.7.2017 Ty děravé listy jsou od škůdce, ale jakého to nevím. Horší je že vidím na vašich plodech černání konců plodů z nedostatku vápníku.
Michal |
 |
Rajčata ve skleníku, 2.7.2017 Zdravím, je to nedostatek vápníku.
Michal |
 |
Paradajky 2014 - pestovanie vo vedrách, 1.7.2017 "Pěstování rajčat ve vědrech ve vedrech" :-) to se Vám povedlo :-)
Jinak letos jsem to zkusil u třech rajčat a nakonec jsem to nejlepší dal raději zpět do záhonu a zbylé dvě které jsou nic moc nechám v kýblech. Také jsem narazil na... celý příspěvek > |
 |
Hnědé skvrny na rajčatech, 26.6.2017 Vypadá to na nedostatek vápníku, ale soudím dle obrázků z internetu. Osobně se mi to zatím nestalo. |
 |
Rajčata spodní listy, 24.6.2017 Co já jsem se dozvěděl tak na prvním místě má vliv na chuť plodů TEPLO až potom další faktory jako slunce atd.
Michal |
 |
Rajčata Favorita F1, 5.6.2017 Nemám zkušenosti s roubovanými rajčaty, ale co jsem slyšel tak se vyštipují jako normální rajčata. Samozřejmě pokud chcete můžete ho pustit i na více výhonů, ale na každém výhonu je třeba vyštipovat zálistky.
Michal |
 |
Rajčata 2017, 2.6.2017 Lepší by bylo kdybyste ho vyštípl dříve, ale jinak ho ustřihněte klidně u stonku, já to taky tak dělám když mi "uteče".
Michal |
 |
Rajčata 2017, 21.5.2017 Měl bych otázku, nejspíš na pana Vladimíra jakožto zkušeného pěstitele. Mám v záhoně na zkoušku velkoplodé odrůdy Mr. Stripey, Zlatá medaile, Cherokee Purple a potom menší Green zebru a Indigo. Jde mi o to že jsou asi mojí nezkušeností jenom 10 cm... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata 2017, 21.5.2017 Hm tak to je něco. Já letos vyséval prvně vživotě a na radu kamaráda až v březnu, ale jak tak koukám tak to příště udělám jako Vy, neboť mám rajčata hrozně moc rád a čím dřív je budu mít tím budu raději. Samozřejmě výsevy provedu v určitých časových... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 20.5.2017 Kdy jsou ta rajská vysetá že už zrajou? |
 |
Zasychani sazenic rajcat, 29.4.2017 Dusíkaté vápno jsem na podzim rozhodil venku na záhony, poté zapravil, zalil a přikryl folií. Jinak mám dotaz co se týče kupovaného substrátu a zbytků herbicidů: myslíte že by pomohlo ho prolít vodou, nechat vyschnout a poté normálně použít. To celé... celý příspěvek > |
 |