Příspěvky uživatele - 24.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešeň Kordia - co se děje?, 1.5.2018
Asi máte pravdu, takhle nějak ty listy vypadaly, třešeň ještě neměla žádné plody a tak nevěda co se děje jsem jí stříkl nějakým univerzálním přípravkem proti houbovým chorobám (jméno už si nepamatuji) a přihnojil na radu ze zahradnictví, že by to... celý příspěvek >
Třešeň Kordia - co se děje?, 26.4.2018 Obsahuje fotku
No ano, máte pravdu, popletl jsem fotky - omlouvám se, pokusím se to napravit, ale to se mi stává pane Chocholoušek tak jednou za deset let... Ale na problému to nic nemění, ten trvá...
Třešeň Kordia - co se děje?, 25.4.2018 Obsahuje fotku
Prosím o radu, třešeň Kordia zasazená podzim 2015,v roce 2016 krásně rostla, vše bez problémů, v roce 2017 se na listech objevili červené skvrnky a shodila nezvykle brzo olistění, letos 2018 některé větve holé, na některých větvích sem tam živý pupen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika