|
Příspěvky uživatele - 159.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na aerifikaci? Čím?, 11.6.2018 Tady tyto hroty jsem plánoval, že koupím třikrát, celková šířka by byla cca 1 metr, přidělám je na spolešnou tyčku a zapřáhnu (zatížené) za zahradní traktorek.
Co vy na to? |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 14.5.2018 Otec má doma Mospilan - ten je systémový. Podle papírů by měl býr Spintor šetrnější, není systémový, rozkládá se rychleji. Za měsíc budu chtít jíst skoré brambory a potřebuju je postříkat, je tam mraky kukel a asi to nevysbírám.
Je opravdu... celý příspěvek > |  |
|  | Klíšťata na zahradě, 11.5.2018 Teď jsem se ještě dočetl, že snad i sekačka vyfouká klíšťata do koše (asi ne všechna).
Jako na potvoru mám traktorek bez koše, jen s mulčováním.
Drží se klíště v hnoji? Toho mám taky celkem dost. |  | IBC kontejner na vodu na zahradě, 3.5.2018 Koupil jsem IBC nádrž - vypláchnutou, na zalévání. Ovšem nevím, co v ní bylo.
Tak jsem napřed nechal cca 100 l v nádrži vždycky na jedné stěně, cca po hodině jsem otáčel. Pak vypustil.
Totéž jsem opakoval s tím, že do vody jsem přilil... celý příspěvek > |  | Rýč, 24.4.2018 Tak to vypadá, že vezmu ten "nešpičatý" a uvidím :-), nakonec od mladých let jiný neznám a při dnešních cenách koupím časem možná ten "špičatý" na normální rytí.
Díky všem.
(zahradník72) |  | Na 1300 m2 lepší sekačka nebo jetý traktůrek?, 9.4.2018 200 metrů není moc, to bych ani neřešil.
(Zahradnik72) |  |
 |
|
|
|