|
Příspěvky uživatele - 219.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bezin s primesi bio, 26.4.2018 Hele, já rozhodně nejsem příznivcem superbenzínů, mám doma 2 auta a 3 motorky a do všeho leju nejlevnější benzín na nejlevnějších benzinkách v okolí a všechno normálně funguje. Co mám teda dělat, když nová sekačka Honda prostě na tu N95 houpe s... celý příspěvek > |  | Atypické řešení automatické závlahy, 23.4.2018 Na pozemku mám v zemi pár přípojek na vodu a protože nechci kvůli závlaze rozkopat půl zahrady napadlo mě toto řešení. U přípojky udělám v zemi odbočku/y k vysouvacímu postřikovači a ještě před postřikovač vložím do přístupné krabice časovač. Časovač... celý příspěvek > |  |
|  | Bezin s primesi bio, 23.4.2018 Já už měnit musel, stará sekačka měla 20 let a to šasí bylo děravý. Nemám problém tu Vervu koupit, ale normální mi to nepřijde. Údržbu maj stroje u mě ukázkovou. Servisuju si auta i motorky, takže sekačku taky zvládnu.
Do pily jsem zatím Verču... celý příspěvek > |  | Bezin s primesi bio, 22.4.2018 Mám zánovní sekačku Stiga s motorem Honda 160. Hned během první sezóny začal houpat za studena volnoběh (jen první start, houpání cca 10 vteřin) a občas se stalo, že jsem musel startovat i za tepla na dvakrát. Říkám to v servisu a prej je to... celý příspěvek > |  | Sekačka s dobrým sekáním u plotu, 24.6.2017 Teď mám sekačku, u které kolečka zařezávají se sekacím prostorem, takže pokud se to jednou za čas u plotu vezme ohraňovákem, tak nemusím používat strunovku na dosekání apod.
Pár obchodů jsem obešel, ale přijde mi, že u dost sekaček kolečka... celý příspěvek > |  | Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 Že tam bude tlaková ztráta je bez diskuze, to je jasné :-) Jenom jsem nevěděl kolik, proto ten dotaz.
Dobře, mrknu se na Hunter, snad nějakého prodejce v okolí Pardubic seženu. Má v sortimentu nějaký rozumný připojovací bod? Hledám a nevidím.... celý příspěvek > |  | Rozvod vody po zahradě, 2.5.2015 Chci udělat přípojky vody různě po zahradě (5ks). Zatím jsem koukal akorát na sortiment Gardeny - water pipeline.
Nejvzdálenější připojovací místo bude cca 50m.
U trubky, která se instaluje pod zem Gardena píše vnější průměr 25mm, vnitřní... celý příspěvek > |  | Odvoz zahradniho traktorku do servisu, 25.10.2014 Tak me v servisu samozrejme taky neuvidej, teda urcite ne kvuli standardni udrzbe. To, za co si uctujou 2 hodiny prace si muzu udelat za 30 minut doma sam. |  | Odvoz zahradniho traktorku do servisu, 24.10.2014 Tak to ses jeste optimista, kdyz si myslis, ze to vypoustej. Oni spis zvrchu odsajou trochu staryho a doplnej novym, stejne jako se to dela u aut. |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 Moznost rychlejsiho tlaceni pri vyssim vykonu motoru me nenapadla, diky.
Nikdy jsem mulcovaci sekacku nemel a ani v akci nevidel, ale pocitam, ze i pri nasekani na drobne kousky by mi to pak nosil pes na nohach domu, je to tak? Proto beru... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 No rucne to urcite trhat nebudu. Proc myslite, ze si zadnou nekoupim? |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 Moje sekacka nebyla v servisu ani jednou. Vymenu oleje, cisteni filtru, vymenu svicky i brouseni noze si delam sam. |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 Ten duvod, proc jsem rovnou nenamiril do Mountfieldu byl prave ten, ze se clovek v diskuzich docte, ze Mountfield je podprumerna kvalita za nadprumernou cenu. Krom toho za 15 let, behem kterych mam soucasnou sekacku, se mohlo ledacos zmenit. Tim... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 13.9.2014 O lacinosti jsem nic nepsal, chtel jsem neco spolehliveho a robustniho. Motor maji vsichni vyrobci v podstate podobny - Honda nebo B&S. Jestli ma Hecht sasi, povrchovou upravu a ulozeni kol takove, aby to vydrzelo taky alespon 15 let jako sekacka... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 11.9.2014 Trávu sekám, když na to mám čas a ne podle toho, jestli je mokrá nebo suchá.
Pojezd už jsem komentoval. Dneska utlačím sekačku bez problému jednou rukou a to tam jsou drny, dolíky,... Příští rok bude terén v podstatě dokonale rovný, protože... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|