|
Příspěvky uživatele - 61.187
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moni, 21.11.2018 Tahle Moni vypadá "wirklich sehr gut" To by mohlo být něco ku zdaru, nemyslíte?
|  | Česnek 2018/2019, 19.11.2018 Tak to je nářez! Tady, v Moravském krasu ani ň, jen nějaké vločky večer poletovaly vzduchem. Letos jsem také sázel do suché půdy, trochu vlhko bylo až dole. K hloubení důlků se mi nejvíc osvědčila úzská zednická špachtle. Ani lopatka Fiskars ji... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek 2018/2019, 19.11.2018 Ten sníh je z vysočiny nebo z Romanie? |  | Česnek 2018/2019, 15.11.2018 Zkuste pátrat v diskuzích na toto téma (nažloutlý česnek).
|  | Česnek 2018/2019, 15.11.2018 Jestli je sadbový česnek zdravý, pak je moření hypermanganem zbytečné. V tom se vyjímečně shoduji s česnekovým guru Ing. Kozákem.
|  | Které jablko považujete nyní (v listopadu) za nejchutnější?, 15.11.2018 Začátkem listopadu jsem neměl nad nad Rubinolu, Rubín a Merkur. Nyní v polovině listopadu, zřejmě díky letošnímu teplotně příznivému počasí, vychutnávám a nemám nad Admiral, Orion a Sirius. Rozhodnout se, které z nich je nejchutnější, to asi... celý příspěvek > |  | Opál, 14.11.2018  U nás doma momentálně soupeří o první místo v chuti Admirál, Orion a Sirius. Opal, s poněkud tužší a ne tolik šťavnatou dužninou, je za nimi jen o pomyslný chlup, ale věřím, že jeho správná doba teprve přijde.
|  | Honeycrunch, 14.11.2018 Zatímco před měsícem jsem zde pěl chválu na tuto odrůdu, dnes považuji za nutné uvést, že v této době nastalo naprosté rozčarování z její chuti. Sladkost a příchuť jsou pryč, zůstává jen nezajímavá chuť/nechuť s natrpklou příchutí. Závěr dělám asi... celý příspěvek > |  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 13.11.2018 jj..mám ho Díky za nápovědu.
|  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 13.11.2018 Copak je to za odrůdu, ten Wiltons? |  |
|  | Škrábavost pálenky, 13.11.2018 Tak to se vám ten cukr pěkně prodražil!
Kvalita: Pokud to uděláte správně a v malé míře, tak to nikdo nepozná. Můžete ale vytvořit i tekutý bolehlav tím, že to přeženete.
Závěr: Máte více pálenky, ale kvalitní ovoce a kvas to nevyžaduje. |  | Pálenka z moštu, 13.11.2018 16 - 17 stupňů C rozhodně není nízká teplota pro alkoholové kvašení a proto se domnívám, že příčina toho, že kvasné zátky nebublaly, byla netěsnost. |  | Staré odrody z chorvadska len jablk 603 odrôd, 12.11.2018 Ta chorvatská databáze ovoce na www.stare - hrvatske - vocke.com je parádní. Díky za odkaz na ni, pane Fialo. |  | Starkinson, 10.11.2018 Jablka v kbelíku vypadají podle pruhování na Starking (delicious). Starkrimson má zbarvení tkzv. plošně rozmyté. |  | Pálenka z moštu, 8.11.2018 To platíí pro příspěvek hosta 186.41 |  |
 |
|
|
|