|
Rozhrabaný trávník, 23.8.2017 A co takhle mrška krtonožka. |
 |
Uschl mi angrešt během týdne, 23.8.2017  ještě kmen. |
 |
|
 |
Uschl mi angrešt během týdne, 23.8.2017  Moc optimisticky to nevypadá. Připojuji další aktuální foto.
MzB |
 |
Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017 Dobrý den.
Díky za odpovědi. Nějaké hnědnutí se mi zdá tam bylo, ale musím se podívat. Na kmínku se objevila černá místa v místě rozvětvení. Dá se to nějak ošetřit ještě teď?
Mira z Brna |
 |
Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017  Zdravím všechny zahrádkáře.
Mohl by mi někdo pomoct. Během naší dovolené mi uschl angrešt. Co mu je a má ještě nějakou šanci?
Díky
Mira z Brna |
 |
Vřeténová sekačka - na co si dát pozor při koupi?, 19.7.2017 Dobrý den. Mám vřetenovku Brill Razorcut a zkoušel jsem ji dle návodů na youtube rozebrat (kolečka), abych se dostal k nějakému místu odkud ji lze roztočit a přelapovat, ale nepovedlo se mi to a nakonec jsem byl rád, zat to, že jsem ji dal zase... celý příspěvek > |
 |
Malinik choroba, 4.7.2017  Ahoj všichni záhrádkáři. Nám zase maliník zničehonic usychá. I s plody.
Co to může být?
Mira z Brna
|
 |
Nemáte ponětí, co to je?, 27.6.2017  Omlouvám se, ale nějak se to nenačetlo. Takže teďka snad to bude v pořádku.
MzB |
 |
Nemáte ponětí, co to je?, 27.6.2017 Dobrý den. mezi netřesky se mi objevila drobná poléhavá rostlinka a zřejmě jsme si ji přivezli spolu s netřeskem ze zahradnictví. Kdo ví, co to je, nechť mi odpoví.
Díky
Mira z Brna |
 |
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 20.6.2017 Heeezký. Už mi tam chybí jen fotbalový míč a polehávající kočka.
Čtvernohá...
Mira z Brna. |
 |
|
 |
Jaký venkovní ventil (kohout), 9.6.2017 Správně fotit, fotit, fotit. Já jsem sice fotil, ale předevčírem jsem chtěl vyvrtat díru na obraz a říkám si" podívat se na fotky? Tam určitě nic není, prdím na to. A co myslíte? Měl jsem ho tam. Naštěstí jistič byl proti úrazu...:-). Jen musím... celý příspěvek > |
 |
Do jaké hloubky je použitelná zemina z výkopu?, 2.6.2017 Díky za odpověď.
mě se opticky zdá, že čím hlouběji, tím lepší. Je tam tmavá a čistá hlína. ale tvrdí se, že není "živá". Tak nevím, jestli to půjde použít. kompostu mám trochu. Bude tam zase trávník a chci si přikoupit pár pytlů trávníkového... celý příspěvek > |
 |
Do jaké hloubky je použitelná zemina z výkopu?, 2.6.2017  Zdravím všechny přátele zahrádek.
Vlastnoručně si kopu díru pro umístění nádrže na dešťovku. Chci se zeptat, jestli je všechna zemina použitelná pro opětovné použití v zahrádce k osetí, či nikoliv a případně do jaké hloubky. Foto... celý příspěvek > |
 |
Může být napadena bobkovišeň moniliovou spálou?, 29.5.2017 Dobrý den.
Mám dotaz: Může být napadena bobkovišeň moniliovou spálou?
díky Mira. |
 |
Jak se zbavit krtka, 22.5.2017 Stručně. Klešťové pastičky. Už dva exempláře. Zahrádka v klidu.
M. |
 |