|
Příspěvky uživatele - 194.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klamita jménem jmelí střední Morava, 18.4.2018 Začal jsem si jmelí také více všímat.
Máte pravdu, nejen Morava, v Praze na Jižním městě je jmelí na každé páté bříze přímo u dálnice D 1 při vjezdu do JM.
U Votic na silnici na Tábor vpravo na každé osice |  | Jak se zbavit vzrostlého náletu?, 13.4.2018 Zbirovia 3014 sekeromotyka lesnická
|  |
|  | Jak se zbavit vzrostlého náletu?, 13.4.2018 Pořád rady budou stejné, jak Vám to zde píší i druzí.
Buď seženete za slušné peníze traktor, který Vám to vytrhá, vy osekáte větve a kmínky půjdou na topení, nebo si pořídíte příslušné náčiní a stromek seříznete ve výšce třeba 120-140 cm,... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit vzrostlého náletu?, 12.4.2018 Tady tedy opravdu nerozumím otázce?
Jak? Prací! Pákové nůžky, mačeta, motorová řetězová pila, sekyra.
A lidský tuk.
Na co se proboha, ptáte, člověče? |  | Rozmarýn v zimě, 5.3.2018 Stando,
prosím, kdo si plete rozmarýn a levanduli? |  | Plíseň na dubu, 6.9.2017 Trpí tím jen mladé duby, až bude větší, tak 3 m, padlí si na něj už nedovolí.
Dub padlí nezahubí ale zkuste nějaký fungicid např. Discus, Talent, Zato. |  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017 Slyším to poprvé, že tato možnost existuje, děkuji za info. Kdybych to věděl, neptal bych se. |  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017 A Vám fakturují zvlášť vodné a zvlášť stočné? |  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017 Hezký výpočet, ale cena vody je dnes kolem 90,- Kč za m3 a ne 30,- Kč.
Pak se Vám vrátí nádrž za 50 let, ale mezitím vám v ní pětkrát umře čerpadlo atd. atd.
Ale i tak je výpočet naprosto nesprávný. Nezahrnul jste do něj faktory... celý příspěvek > |  | Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 19.7.2017 Pane Vysloužile nemáte úplně přesně pravdu.V Sudetech výraz náplava neužívají, protože tam všichni přišli až po pětačtyřicátém. A mají i lepší vztah k luf%tákům, Já v Jižních Čechách jsem náplava i po čtyřiceti letech, protože rodem su pražak a... celý příspěvek > |  |
|  | Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 19.7.2017 jedenáctka ? |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 13.7.2017 Když je sucho, musí se zalévat každá kytka.
Česnek je kytka.
Pavel |  | Roundup, 10.7.2017 Vážím si Vašich příspěvků, ale dnes jste nějaký zaťatý. jasně že nepostříkají desetihonový lán, ale jen to co je pod tím lesem a tam neřeší fleky a vezmou prostě široký pruh. Já taky trvám na tom co mi vedoucí farmy říkal, znám ho 35 let a jezdil... celý příspěvek > |  | Roundup, 10.7.2017 Pane Stanislawe, vyjímečně nemáte pravdu.
Minulý týden, naprosto nezávisle na této debatě, jsem cosi zařizoval pro šéfa farmy v Jižních Čechách a dostali jsme se i k této otázce (u kafe) vysvětloval mně, jak zdesikují celý lán ječmene a... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 10.7.2017 Taky se svým do mlýna.
Sklidil jsem 600 kusů v sobotu v pauzách mezi modlitbami o déšť v několika náboženstvích a jazycích.
Česnek je průměrně dobrý jako každý rok, sázený byl v polovině prosince, nehnojený, mořený v Sulce a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|