|
Příspěvky uživatele - 16.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kapusta, 21.7.2008 Milá Danielka, často čítam Vaše poučné rady.mne ste odpovedali na otázku o fuksiach, ktoré mám tohoto roku pekné.Teraz sa chcem spýtať ohľadom kapusty, aký je postup s kyselinou citronovou, kedy sa pridáva do čalamády a aký je pomer.Ďakujem, Eva |  | kapusta, 20.7.2008 Prečo kapusta ktorá sa použije včalamáde po sterilizovaní v pohári ohnedne?Vie niekto poradiť ako na to? |  |
|  | okurky, 12.7.2008 Som záhradkár, ktorý bojuje s pliesňou uhorkovou, kamarát doniesol recept, striekať uhorky penicilínom tj jedna tabletka na jeden liter vody.Má niekto skúsenosti? |  | Pivoňky, 13.6.2008 Pripájam sa k téme o pivoňkách.Pestujem ich už roky, do záhrady som ich sadila na jeseň.Ľahšie sa prijme malý koreň,ako veľký.Pivoňky zo začiatku, kým sa lepšie zakorenia treba polievať, skúste ich zasadiť do polotieňa |  | Choroby vinné révy, 10.6.2008 Ďakujem za radu bala poučna
Myjava |  | Choroby vinné révy, 8.6.2008 Neviem či sa jedná konkrétne o vlnovnýka, to čo sa mňe objavilo na vniči sa podobá na kučeravosť broskyne doposia som sa sým nestretol a ešte jeden dotaz, čo spôsobuje dierky na listoch.Mám polosamorodák muškátu ďakujem |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 21.5.2008 O jaké konkrétne tabletky sa jedná? |  |
 |
|
|
|