Příspěvky uživatele - 175.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdní slivoň Presenta, 12.10.2016
Tak tedy nevím. Snad v HK (230 mnm) Presenta dozraje. Chtěl jsem pozdnější šarce odolnou švestkovitou švestku. Letos měla poprvé 3 květy, které opadaly.
Neznámá květina, 19.9.2016
Já měl 3 semena od Jikl. Vyklíčila všechna (na radiátoru), ale jedna rostlinka záhy uhynula. Vysel jsem je do běžného substrátu pro pokojovky. Jedna rostlina je bledší, druhá sytější - jsou v různých substrátech.
Strom z Chorvatska, 1.9.2016
Korkovník to nebude. Ten insekticid se používá hlavně v ekologickém zemědělství.
Stanley - nejde dužnina od pecky, 30.8.2016
Já jsem proti obaleči i monilii (cca před 14 dny Horizonem) ošetřoval a zatím jsem nenašel jediný poškozený plod.
Rajčata 2016, 3.8.2016
A Mandat docela sám padá. Nejdříve jsem podezříval psy, že ho rvou, protože rajče sem tam snědí.
Kumulus + Kuprikol + Silwet, 2.8.2016
Když dám do vyhledávače Basf Kumulus, tak v letáku píšou, že poslední.
Rezavé puchýřky na popínavém muškátu, 6.6.2016
Možná korkovitost muškátu. Moc zaléváte...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.6.2016
Současné počasí strupovitosti tedy přeje (zvažuji ještě jeden postřik před obalečm). Včera jsem okukoval jabloně v okolních neošeřovaných zahradách a je patrná (najenou) všude. Obaleč předevčírem a včera žádný, dnešní noc 11 ks.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.5.2016
Času je dost. Ten plný květ bezu platí pro vrtuli třešňovou. Mám vypozorováno, že pro postřik proti obaleči jablečnému platí dokvétání bezu. V HK to může být i za cca 2 týdny. V lapáku dnes nebyl žádný. AMS-SET je nedostupný, koukám na AMET.
Jarne mraziky 2016, 16.5.2016
V HK dnes ráno v 5:00 ve výšce 2 m +4°C, při zemi +1°C, takže zatím dobrý...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 10.5.2016
A včera se chytili dva obaleči jableční...
Vadnutí listů - sucho nebo škůdce?, 4.5.2016
Ostříhejte, pohnojte. Postřik už nemá v tuto dobu moc význam. Kombinovat Talent s Horizonem je zbytečné. Jsou to podobné přípravky z jedné chemické skupiny. Má oblíbená kombinace je Talent nebo Horizon + Zato. Letos mám stromy zdravé.
Calypso, 27.4.2016
To je OK. Stačí dvě hodiny.
Postřik do jahod, 14.4.2016
Např. Sharpen či Stomp.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 7.4.2016
A není to překlep s tou cibulí. Myslím, že to je na diskontu (45g na 10 l)???
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika