Příspěvky uživatele - 95.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hruškovy semenač, 27.3.2018 Obsahuje fotku
Tu hrušky o kt. píšem aj zo Sekvojovcom obrovským (z toho už žial nič nebude, začal rásť nečakane už vo Februári 2017), na ďalšiom okne ešte zo 4 boli, tie väčšie asi plánky boli.
Hruškovy semenač, 27.3.2018
No ja som to skúšal, v takých väčších kelímkoch od jogurtu vlani, 80% rástli použil som čiernu zem z našej záhrady. Pestoval som to vo vlastnej izbe na okne. v jednom okamihu mali aj vošky, no to som postriekal, problém bol vyriešený. Semená som... celý příspěvek >
Skoré hrušky hniličky, 26.3.2018
Daniel myslíte Hniličky či Solanky že ste už takéto videl?
Zimné hrušky, 25.3.2018
Vaša Bohemica je krásna vo Februári, na Liptove by to však nemalo cenu pestovať.No podľa toho čo ja viem podľa pomológii, tak niektoré staré odrody by vašu Bohemicu v skladovatelnosti mohli prekonať.  Olivier de Serres by podľa istej nemeckej... celý příspěvek >
Doporučte hrusen, 25.3.2018
Ešte dodávam že na (čes.) strupovitosť, s tých mňou spomenutých v nižších polohách by Avranšská mala byť, Hardyho tiež, aj Konferencia, Charnieuská asi tiež. Wlliams asi nie a Bosc. tiež väčšinou moc nie. Ale bez postreku si myslím že bude len sem... celý příspěvek >
Doporučte hrusen, 25.3.2018
No ja by som Williamsovú na podp. Dula nikdy nekupoval, musel by ste to hnojiť a aj tak neviem, neviem, podľa mňa niektoré odrody na tomto podpníku vôbec nemajú čo robiť. Konferencia by tiež nemusela mať tento podpník. Vo vašej polohe sa všák dajú... celý příspěvek >
Salisburyho, 23.3.2018
Výbornou chuťov myslíte dúfam aj ako stolové ovocie nie len kompoty, kompoty bývajú dobre aj zo slabších hrušiek. Tiež si prosím info o nadm. výške alebo priblížnej oblasti. Údajne sa podľa pomológii tejto odrode už v chladných 30. rokoch 20 st.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika