|
Příspěvky uživatele - 29.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problem so starsimi jablonami, 23.3.2018 Dakujem Vam za rady, pokusim sa jablone zachranit. |  | Problem so starsimi jablonami, 22.3.2018  Vyhryzene listy |  |
|  | Problem so starsimi jablonami, 22.3.2018  Prikladam 2xfoto, listy mali problem.Cast listov boli vyhryzenych a niektore skrvrny. |  | Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018 Ano, ta foto je z minuleho roku, ked boli dost silne mrazy. Ja som sa pytal aj pribuznych, ktori su ovela skusenejsi pestovatelia a nic mi nevedeli poradit. Na tie detaily sa pozriem na dalsich foto. |  | Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018 Uvedena jablon mala dost malo listov, vsetky kvety minulu jar zmrzli. Prilis vesely rast sa mi to nezdal... :-( |  | Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018  Zdravim,
poprosim Vas o radu ako pomoct napadnutym jabloniam, vid prilozene foto. Minuly rok som nestihol urobit postrek, bojim sa ze tento rok uz naozaj musim nieco urobit pre zachranu stromov. Jablon z obrazku maju cca 40 rokov, doteraz nemali... celý příspěvek > |  | Mandlovník, 21.8.2006 ja mam v zahrade 2 velke rodiace mandle a to videli zimne teploty aj k -20C. lokalita: Nitra, juzny svah. |  |
 |
|
|
|