|
Příspěvky uživatele - 254.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2018, 20.5.2018  2) |  | Papriky 2018, 20.5.2018  Máme 20.5. a první letošní chilli už budou dozrávat. Mám radost, začíná to dobře. Všechna ta námaha se vyplatila. Te´d je jen opečovávat jako oko v hlavě :). |  |
|  | Papriky 2018, 11.3.2018  Nasazují na květy... |  | Papriky 2018, 11.3.2018  a ještě druhý stolek... |  | Papriky 2018, 11.3.2018  Tohle foceno před pár dny... trubice zakoupeny v Grow shopu. |  | Papriky 2018, 11.3.2018  Takto to vypadá... foceno dnes.. |  | Papriky 2018, 11.3.2018 Myslela jsem to tak, že zatím je nepěstuji ani na parapetu. Jsou na jídelním stole, pod světelnou kostrou a přikryté odrazovou folií, tím pádem rostou pouze pod umělým osvětlením... a zatím se jim daří. Také už jdou některé do květu a za pár dní... celý příspěvek > |  | Papriky 2018, 2.3.2018 Máte pravdu, Rubínovou pěstuji již několik let a každý rok je problém s klíčivostí, ale jinak je paprika velmi chutná a plodná. Letos to byla s klíčením pěkná dřina. Měla jsem také rannou odrudu Stalagnit, ale u té to bylo ještě horší. I když byla... celý příspěvek > |  | Papriky 2018, 2.3.2018  Dobrý den pane Milane, omlouvám se za pozdní reakci, ale dlouho jsem tady nebyla. Můžu říci, že osvětlení kolik a jaké jsem moc neřešila. Šli jsme s Manželem do Grow shopu, paní poradila, my jsme nainstalovali a už druhým rokem pěstujeme. Máme... celý příspěvek > |  | Papriky 2018, 30.1.2018  Mám stejný problém, vybrat kolik a co. Pěkně se zadařilo. Chili a sladké papriky už druhý rok pěstuji sazenice pod lampami a je to pohoda. Darina P. |  |
|  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 23.8.2017 Dobrý den, diskuse už proběhla dávno, ale chtěla bych se zeptat, Japanese Trifele Black je to samé jako Black Trufle? A jedná se o hybrid? Pěstuji Black Trufle už třetí rok, ale pořád kupuji nová semena, ale na webu se nepíše, že by to bylo... celý příspěvek > |  | Škůdci na paprikách ve skleníku, 15.7.2017 Zhruba před týdnem se mi objevily dírky na listech paprik, Při podrobnějším zkoumání jsme našli pár housenek cca 8mm dlouhé a 2mm široké zelené. Zná někdo účinný způsob jak se jich zbavit. Snažili jsme se je posbírat, ale nevím, jestli se podařilo... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 25.3.2017 Dobrý den, letos jsem narazila na zajimavou odrudu rajčeta,,Orange banana". Vysela jsem 18.3.17, ale i přesto, že ostatní odrůdy už jsou venku, těmto semínkům se nechce. Nemáte někdo zkušenost z klíčivostí Orange banana? Moc děkuji za případnou radu.... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 21.5.2015 Sungold F1 výborné chuťově, letos je mám znova nasazené a k tomu ještě asi 17 dalších druhu, např. Tigerella, Cherry White, Black cherry, Indigo Rose, Goldkrone, Gardeners delight, Black Trufle, Cherry Rainbow, Cherry Honey, Red cherry, Sweet... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|