|
Koru, 1.11.2018  Na izraelskej stránke dnes pisali o tejto odrode plus o hruške. |
 |
Roubování akuvrtačkou, 1.11.2018  Na facebooku som pozeral video do zarodených stromov na spodku stromku zaštepené odrody a vinič preštepený. |
 |
|
 |
Jabloň Muna, 30.10.2018  Je z kríženia Mutsu x Najdared, keby bola chuťovo špatna nikto by ju nekupoval a čo tieto jablká okoštovať. |
 |
Goulburn River Gold, 30.10.2018  Na Čínskej stránke bola dnes predctavená hruška Goulburn River Gold píšu je to momentalne najlepšia australska hruška. |
 |
Barnsby, 30.10.2018  Barnsby inak aj Palbar B1 je australská odroda vysadená aj v USA na buduci rok sa môže vysadzať aj v eu.Vznikla ako mutácia Cripps Pink je sladká a chrumkavá ako Crip.Pink, dozrieva o mesiac skorej ako táto odroda. |
 |
Jabloň Muna, 30.10.2018  Vyzerá pekne. |
 |
Goldust, 30.10.2018  Kámoš od Žiliny mi telef.že má slivku malèho vzrostu zelená hruškoviteho tvaru chuťovo sladkokyslá veľmi štavnatá uroda prvý rok kupoval ju v nenecku foto som dal z nemecka. |
 |
Xenia, 30.10.2018  Na facebooku članky a foto Xeniu začali dodávať zo skladou do obchodov. |
 |
PulsFOG K- 22 - BIO, 30.10.2018  Na facebooku som pozeral video a čítal o tomto prístroji PulsFOG K - 22 - BIO, ktorý použivajú polsky pestovatelia ovocia do ktoreho davajú dezinfekčný prostriedok polyversum bio, tymto postrekovačom striekju sklady ovocia. |
 |
Lavina slivoň, 29.10.2018  Náhodov som na ňu narazil na amerických fórach tam ju chvália, zahradkari tam dali viac fotiek tiež sa to nedá stiahnuť musel som fotiť. |
 |
|
 |
Staré odrody z chorvadska len jablk 603 odrôd, 28.10.2018  Dobrý priatel Dragan zo srbska mi poslal stránku starých aj nových odrôd snažia sa zachovať starè odrody, tam píše jeho priatel ako chodia a beru vrúle z rôznych lokalít, keď nieje foto a popis tá odroda ešte nezarodila, dolu sú čísla od 1 až až... celý příspěvek > |
 |
Natyra, 27.10.2018  Kámoš zo zahraničia mi poslal 2 fotky na ktorych je Pacific rose a Natyra ktorá ako píše Natyra netrpela chorobami, chuťovo vravel vinikajuce jablká sladkè štavnaté neznaša kyselé.Dobre že poslal teraz v septembri vruble další kamoš ich... celý příspěvek > |
 |
Lucasova, 27.10.2018  Práve som kontroval v kamenej pivnici uskladnené ovocie, zaujali ma 2 hrušky ktorè ako prvé začali dozrievať, majú pekné červené ličko chuťovo obidve su výborné, Lukasova o dosť lepšia každý rok majú velkú úrodu som snimi nadmieru spokojný. |
 |
Odrůda Admiral, 27.10.2018  Pán Vysloužil ja to mám od sadarov z moravy majú skusenosti lepšie ako ja alebo iný záhradkári. Šlachtitel Buzrla po 7 rokoch všetky stromky Admiralu vykopal on sám povedal má špatnú pôdu tejto jabloni sa uňho proste nedarí.Ked chcete dám vam na neho... celý příspěvek > |
 |
Civ - D9B9 - 49, 27.10.2018  Najvedší zaujem bol o túto odrodu Civ - D9B9 - 49 ktorú predctavili v južnom tyrolsku taliansko.Majú tam velmi vela novych odrôd hrušky pod čislom Peri - 003.Jablká obrané poukladané asi na slame pod sietkou neviem prečo to tak najú. |
 |