|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 1.8.2021 tady tentokrát jen 66,6 mm. Walter |  | Spring Crest, 23.7.2021 no, ona ta popularita jde ruku v ruce s rozšířením té odrůdy. Pro mě je to v tuto dobu asi jediné chutné ovoce, kromě angreštu a rybízu, které mám. Meruňky a třešně už mám sklizené, FM3 teprve bude, Earliglo má šarku a po sklizni asi půjde.... celý příspěvek > |  |
|  | Favorita Morettini 3, 22.7.2021 tak tuhle informaci slyším poprvé, mohl byste prosím uvést, jakým způsobem se proti šarce tato odrůda brání? Walter |  | Podzimní pěstování zeleniny, 17.7.2021 ve čtvrtek jsem rozsadil 14 sazenic špičatého zelí Murdoc, vysel karotku, červenou řepu, pekingské zelí a před týdnem ještě keříčkové fazole. No a samozřejmě kopr. V září pak vyseju do skleníku kadeřavou petržel na příští rok. Walter |  | Prosím o identifikaci choroby, 11.7.2021 Štítenka zhoubná. Více o ní, včetně ošetření, v článku na Agromanuálu pod názvem Aktuální přehled ochrany zahrad, sadů a vinic leden a únor 2021. Walter |  | O jakou se jedná podnož, 3.7.2021 já vidím na vašem snímku, že ta podnož podrůstá, takže by to podle mě měl být myrobalán. Walter |  | O jakou se jedná podnož, 3.7.2021 myrobalán často podrůstá, takže to, co je na snímku, je podle mě myrobalán. Walter |  | Jakou vybrat benzínovou čtyřtaktní sekačku s mulčováním?, 2.7.2021 z mého pohledu je to úplně fuk. Šasi až tak důležité není, důležitější je životnost motoru a hlavně upevnění předních koleček na šasi. Tam bývá největší problém, zvýšené opotřebení při nárazech do předmětů, stromů, nerovnosti terénu, zatáčení, u... celý příspěvek > |  | Identifikace plevele, 2.7.2021 nějaký druh ostřice, více ve vláknu ostřice v trávníku-co s ní. Walter |  | Prosím co je to za houbu?, 24.9.2019 moc pěkná fotka. Těch plodnic květnatců pohromadě je na ní hned několik, asi 10. To se tak často nevidí. |  |
|  | Kedlubna Gigant hnije od listů, 24.9.2019 k té hnilobě: u Gigantů k uskladnění je vhodné listy neodlamovat, ale počkat, až seschnou a odpadnou samy. Pak místo, kde listy vyrůstají, zůstane zavadlé, až zaschlé a nedojde skrz něj k infekci celého plodu hnilobou. Jinak zelná hniloba je prevít a... celý příspěvek > |  | Redhaven, 6.8.2019 tak to beru zpět, když není čím zalévat právě v období postupného vybarvování a zrání plodů, pak nemůže úroda dopadnout nejlépe. Tak snad zítra zalejou. Walter |  | Redhaven, 5.8.2019 Tak to je záhada, pane Jiří. já mám 3 Redhaveny různého věku a už jsem je postupně sklidil a vy máte plody na Redhavenu ve stavu, jako já na Cresthavenu. Walter |  | Redhaven, 5.8.2019 Sešly se mi na zahradě tři stromky Redhavenu a i když chuť plodů je znamenitá, k příjemně navinulé chuti Springcrestu mají daleko. Walter |  | Lze vypěstovat afrikány ze sebraných semínek z odkvetlých květů?, 5.8.2019  každý podzim semena sbírám a příští jaro vysévám naširoko do skleníku asi tak na 1m2. Je třeba načasovat, aby klíčící rostlinky nezmrzly a zároveň už byly pěkné a silné (10-15cm) po zmrzlých. Výsev obvykle 1. týden dubna. Každoročně mi jich vzejdou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|