Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 1.6.2018
Když je tohle sucho, mravenci okoušou klidně burgán, hrášek, mák. A poslední dva výsevy, i když předklíčené, mi udolalo horko. V řádku je pár kousků, které měly štěstí. Ten, který už sklízím, byl kvůli mrazům místo předklíčení předpěstován v... celý příspěvek >
Ma cenu mit zahon vedle pole?, 29.5.2018
Buď konfliktní jednání s hospodářem, nebo nic. Nějaké cedule nebudou traktoristu zajímat.
Zimolez?, 28.5.2018
Pokud se tam má keř dobře, poroste do síly a slabé větévky odepíše. Bez tvarování zabere celou tu cestičku.
Test letošního jara, 28.5.2018
To s tou révou je ironie? Propadává mi ořech, který se s násadou zbláznil, meruňky díky zalévání drží, čačanky švestky jako v běžných letech nutno podepřít, Hanita po pěti letech první plody - obsypaná, Lipnická udržela jediný plod se špičkou,... celý příspěvek >
Neznámá trvalka, 27.5.2018
Koule - to se dělá zaštipováním, aby se hodně větvily, pak jsou jako ty kupované.
Srdce pláče z toho pohledu, 25.5.2018
Bez registrace jde vložit jen jeden soubor. Ty šmouhy v koruně - není to sežrané bekyní?
Oranžové "mrchy", 24.5.2018
Nevím, jestli jsou to svině, mně nic nežerou, ale už to tady máme i vyfocené.
Průsaková hadice ve skleníku, 24.5.2018
Asi nejsou všechny stejné, ta z Lidlu funguje na fontánové čerpadlo 20W, neměřila jsem kolik vody, jen jsem testovala propustnost, protože loni mi do zahrabané kalovka vůbec neprotlačila vodu. Je tam regulátor typu malá dírka :-), vstup až 7, výstup... celý příspěvek >
Co nahradí Roundup?, 24.5.2018
Na elektřinu neporadím, ale dělají si požehové nástavce na plyn. Velký účinek bych od toho nečekala, ale určitě by to v tom trávníku smrdělo.
Rajčata vzhůru nohama, 21.5.2018
Dnes už není problém provozovat kapkovou závlahu. Lidl letos vynechal, ale na ali je výběr.
Rybíz hnědnutí kuliček, 21.5.2018
Padlí, jenže stříkat se má při květu a případně po něm.
Pěstování mochyně peruánské, 18.5.2018 Obsahuje fotku
V 9 cm květnících už se řízky tísní, na některých jsou už nová poupata.
Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 15.5.2018
Vždyť tu máte napsané, že Hondu.
Světlání nových lístků u plnokvětých převislých muškátů, 15.5.2018
Chloroza, pravděpodobně způsobená nedostupností železa, ať už kvůli nadbytku vápníku, zálivce, nebo snad vysokými teplotami? Můžete zkusit trochu síranu železnatého rozpustit do zálivky.
Co to na těch rajčatech je?, 15.5.2018 Obsahuje fotku
Dělají shluky jako hrášek na ptačinci, taky mi to krásně ostří na jiné listy.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika