|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 1.6.2018 Když je tohle sucho, mravenci okoušou klidně burgán, hrášek, mák. A poslední dva výsevy, i když předklíčené, mi udolalo horko. V řádku je pár kousků, které měly štěstí. Ten, který už sklízím, byl kvůli mrazům místo předklíčení předpěstován v... celý příspěvek > |  | Ma cenu mit zahon vedle pole?, 29.5.2018 Buď konfliktní jednání s hospodářem, nebo nic. Nějaké cedule nebudou traktoristu zajímat. |  |
|  | Zimolez?, 28.5.2018 Pokud se tam má keř dobře, poroste do síly a slabé větévky odepíše. Bez tvarování zabere celou tu cestičku. |  | Test letošního jara, 28.5.2018 To s tou révou je ironie?
Propadává mi ořech, který se s násadou zbláznil, meruňky díky zalévání drží, čačanky švestky jako v běžných letech nutno podepřít, Hanita po pěti letech první plody - obsypaná, Lipnická udržela jediný plod se špičkou,... celý příspěvek > |  | Neznámá trvalka, 27.5.2018 Koule - to se dělá zaštipováním, aby se hodně větvily, pak jsou jako ty kupované. |  | Srdce pláče z toho pohledu, 25.5.2018 Bez registrace jde vložit jen jeden soubor. Ty šmouhy v koruně - není to sežrané bekyní? |  | Oranžové "mrchy", 24.5.2018 Nevím, jestli jsou to svině, mně nic nežerou, ale už to tady máme i vyfocené.
|  | Průsaková hadice ve skleníku, 24.5.2018 Asi nejsou všechny stejné, ta z Lidlu funguje na fontánové čerpadlo 20W, neměřila jsem kolik vody, jen jsem testovala propustnost, protože loni mi do zahrabané kalovka vůbec neprotlačila vodu. Je tam regulátor typu malá dírka :-), vstup až 7, výstup... celý příspěvek > |  | Co nahradí Roundup?, 24.5.2018 Na elektřinu neporadím, ale dělají si požehové nástavce na plyn. Velký účinek bych od toho nečekala, ale určitě by to v tom trávníku smrdělo. |  | Rajčata vzhůru nohama, 21.5.2018 Dnes už není problém provozovat kapkovou závlahu. Lidl letos vynechal, ale na ali je výběr. |  |
|  | Rybíz hnědnutí kuliček, 21.5.2018 Padlí, jenže stříkat se má při květu a případně po něm. |  | Pěstování mochyně peruánské, 18.5.2018  V 9 cm květnících už se řízky tísní, na některých jsou už nová poupata. |  | Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 15.5.2018 Vždyť tu máte napsané, že Hondu. |  | Světlání nových lístků u plnokvětých převislých muškátů, 15.5.2018 Chloroza, pravděpodobně způsobená nedostupností železa, ať už kvůli nadbytku vápníku, zálivce, nebo snad vysokými teplotami? Můžete zkusit trochu síranu železnatého rozpustit do zálivky. |  | Co to na těch rajčatech je?, 15.5.2018  Dělají shluky jako hrášek na ptačinci, taky mi to krásně ostří na jiné listy. |  |
 |
|
|
|