|
Příspěvky uživatele - 80.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklerociová hniloba česneku, 15.1.2015 ...Problém je v tom, že Rovral nezabírá, bohužel. |  | Jakou třešeň?, 11.7.2012 Děkuji za informaci. Výnosnost příliš velkou nepotřebuji, proto zákrs a také proto, že mám malou zahradu. Jsem "býložravec" a chci zavařit jen to co nestačím "spást" :-))
|  |
|  | Jakou třešeň?, 9.7.2012 Dobrý den, prosím o radu, zakládám zahradu a chtěla bych tam i třešeň. Ideální stav by byl zákrs, samosprašný, třešně vhodné i k zavařování. Dívám se různě, ale z názvů odrůd a popisů nejsem moc "moudrá" :-), poradí mi někdo? Přece jen zkušenost je... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 3.10.2010 mam oleomac 7 let za sedum roku 2 zavady priste si koupim husgwarnu nebo sthil to jsou proveřene značky kolega ma still 10 let jede mu do tedka a to ji kupoval ne z obchodu ale od kamoše 4 roky starou s nejakim oleo mac 100 k 1 neda se to srovnat... celý příspěvek > |  | Lukon Glads, 5.2.2009 Mám podobné zkušenosti jako předchozí pisatelé. Trvalky otřesné, nic se mi nepřijalo, cibuloviny pěkné - objednávala jsem mečíky a lilie. Jen nevím jestli opravdu vykvetou, jak by měly, protože prý často zaměnují druhy. Na kaly se zkuste... celý příspěvek > |  | lilie - hnědnutí listů, 24.6.2008 V záhonu lilií mi začaly uprostřed stonku směrem nahoru ke květům hnědnout lístky (zatím u 2 lilií, ostatní jsou v pořádku). Nevíte, čím to může být? |  | bougenvilea, 5.6.2008 Má se zastřihávat na podzim, když jde z venkovního prostředí domů a nebo potom na jaře, kdy se i přesazuje. Je to nutné k udržení tvaru rostliny. Jestli ta Vaše právě odkvetla, tak by jí snad zastřižení neuškodilo. Moje bude teprve kvést. |  | Papriky - můžou už ven?, 21.5.2008 Já už je mám venku týden. |  | kdo zná nové druhy trvalek, 20.5.2008 Ahoj Verun, tak mi po nasazení nové objednané kaly do obřího květináče konečně bude kvést. Klubou se 4 květy. D. |  | Muškáty, 20.5.2008 Teď už to není třeba.I tak je jim venku líp než doma.D.H. |  |
|  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 19.5.2008 Jen to, že někomu může vadit příroda v cizí zahradě. Kdybych byla stejně postižená, byla bych ježatá celý život. Zdravím D.H. |  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 19.5.2008 Asi jste smrkový plot viděla, ale jednoduše se Vám nelíbí. Já nemám plot ani z tůjí, ani z volně rostoucích keřů. Jen mi tu vadí, že na každého, kdo se rozhodne pro tůje, jsou tu jen slova kritiky, že nezná nic jiného.Myslím, že zahradu si... celý příspěvek > |  | svahovky, 15.5.2008 Dobrý den, také mám na zahradě svahovky a v nich např. phloxy a tařičky různých barev (krásně svahovku překryjí), mateřídoušku, iberku, mochnu, rozrazil, chameleonku, převislé hvozdíky, netřesky, petrklíče, hořce, nízké zvonky.... celý příspěvek > |  | Hojivo Travin, 29.4.2008 A dá se tu potom vůbec radit, či radám věřit? D. |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 To si myslím také, že záleží na úhlu pohledu a taky na tom, co se komu líbí. Proto nechápu, že když se někdo ptá, jak se zbavit pampelišek, sedmikrásek či jiného plevelu, že mu někdo odpoví - proč si je tam nenecháte, vždyť to je krása,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|