|
Příspěvky uživatele - 168.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 19.7.2008 letos jsem si poprvé zakoupila u Starkla jahody, 2sazeničky jednoplodící a 2 celoročně plodící a můžu říííci, že jsem spokojená. K dnešnímu datu mám tak 5 červenajících jahůdek o velikosti švestky, jsou slaďoučké a šťavnaté. Sice slibují ve Starklu... celý příspěvek > |  | Problém s hrušněmi, 28.5.2008 Asi mám to samé, loni hrušeň krásně obrazila, ale najednou koukám že mladé výhonky uvadly, jako by usychaly, následně celý ten chuchvaleček listků i malých plodů zčernal. Otrhala jsem to, takže toho zůstala na stromě polovina. Jenže letos se to... celý příspěvek > |  |
|  | Astilbe - čechrava, 20.5.2008 Děkuji za radu, opravdu to byl vysušený smoteček kořínků, ale vzhledem k tomu že nejsem moc zahradnice, hledala jsem chybu u sebe.
|  | Astilbe - čechrava, 19.5.2008 Zakoupila jsem ji jako suchý smotek kořínků v igel. sáčku. Zasadila jsem do země na stinné místo vedle udatny a čekala, zda vyroste, nevyrazila. Nevím, zda jsem ji neměla předem namočit, taky si nejsem jista, z toho smotku se to nedalo... celý příspěvek > |  | Trvalka do stínu, 18.5.2008 Poraďte mi, jak si astilbe vypěstovat, koupila jsem ji už dvakrát a nikdy nevzešla. |  | Astilbe - čechrava, 18.5.2008 Koupila jsem si ji už dvakrát, ani jednou mi nevyrostla.Byl to malý suchý svazek kořínků, nemělo se to předem namočit? |  | zčernání výhonků, 18.5.2008 Již druhým rokem mi zčernají na přesazené hrušce listy na novém výhonku včetně plodů, celý chuchvaleček jakoby uschne a zčerná. Pavučina tam není. |  | Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 24.2.2008 Borůvku mám od Starkla, ale je to chcípáček, asi jsem ji špatně nasadila a rozhodně málo zalévala. Mohu ji teď na jaře přesadit a udělat jí lepší podmínky dle výše uvedených rad? |  |
 |
|
|
|