Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2018, 12.3.2018
To že pěstujete tolik odrůd paprik docela chápu, je to vášeň. Ale co pak s nimi děláte?            Vladimír
Rajčata 2018, 11.3.2018 Obsahuje fotku
Také chci vysadit sazenice do pařeniště co nejdříve, asi po 20. březnu. Sazenice mám docela velké, všechny mají nasazeno na květ, ale zatím žádný rozvitý květ. Doufám, že se nějaké rozvinou, abych je mohl ještě doma opylit. Ty vyšší jsou 29- 30 cm,... celý příspěvek >
Odvažování postřiků - rady, 11.3.2018
Taky jsem si koupil kapesní digitální váhu s rozsahem 0-500 g. Moc toho nestříkám, ale někdy potřebuji něco rychle zvážit- třeba nějaké rajče.  Je to pohodlné a přesné. Už si nepamatuji kolik stála, ale asi něco přes 400,-... celý příspěvek >
Top odrůdy rajčat pro sezonu 2018, 11.3.2018
Semena Thessaloniki jsem dostal od jednoho člena z Tomatoville, který si říká Swordy a žije na Rhodosu. Možná ještě nějaké semínko mám, musel bych se podívat.            Vladimír
Top odrůdy rajčat pro sezonu 2018, 11.3.2018
Když mne někdo o půlnoci vzbudí a zeptá se mně na mé nejoblíbenější rajče, tak bez váhání řeknu Start F1 bez žlutého límce.            Vladimír
Rajčata 2018, 11.3.2018
Skvělé rostliny, skvělé načasování. Jaro začíná a tak šup s nimi do skleníku. Až já a mnoho ostatních budeme v květnu sázet rajčata, tak ty si už budeš pochutnávat na skvělých Maglia Rosa, Anna Russian, Stupických, Startech a... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 10.3.2018
Výhledově budu potřebovat v tom pařeništi kvůli opylování rajčat snížit relativní vlhkost někde pod 85 %. Chtěl bych mimo jiná opatření použít také silikagel. Máte s tím někdo... celý příspěvek >
Vysev paprik, 9.3.2018
Snad tazatel pozná semeno papriky od pšenice.            Vladimír
Vysev paprik, 9.3.2018
Já tomu nerozumím. Na tom obrázku je přece vyklíčené semeno. Jen mně není jasné odkud ho tazatel vyhrabal, jestli to celé bylo v zemi nebo jestli ten zbytek osemení byl už nad zemí.           ... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 8.3.2018 Obsahuje fotku
Tak u mne už je taky jaro. Venku moc ne, ale v pařeništi určitě. Dnes jsem byl na zahradě a všechny saláty v pařeništi už vyklíčily a rostlinky vylezly. S kedlubnami je to složitější, potřebují minimálně 4 °C, ale dle předpovědi by do týdne měly také... celý příspěvek >
Kde objednáváte semena rajčat?, 6.3.2018
Já kupuji v Kanadě na webu tatianastomatobase.com Mají tam nehybridní rajčata z celého světa. Platba PayPal. Spokojenost.            Vladimír
Rajčata 2018, 5.3.2018
Pokud seženu semena, tak bych ještě letos do toho šel.            Vladimír
Bude takovéto pařeniště fungovat?, 4.3.2018
Jako pařeniště to nebude fungovat, protože pařeniště musí mít nahoře sklo, případně polykarbonát. Bude to jen takový foliák.            Vladimír
Semena z Asie - neklíčí - likvidace na celnici?, 4.3.2018
Razítko s tím rentgenem bylo z naší celnice? A co tam tím rentgenem hledali?                                           Vladimír
Bulharská rajčata 2018, 4.3.2018
Mám jeden dotaz. Loni jste mně poslal semena tří odrůd sebraných z rajčat od Vašich sousedů.. Letos asi nebudu mít místo na odzkoušení všech tří. Nejvíc mne zaujalo to paprikové a chtěl bych ho zkusit. Z těch co jsou na obrázcích ze semenářských... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika