|
Síran draselný a brambory, 3.5.2018 Nerozumím tomu co mají jeho papriky a rajčata společného s jeho bramborami, ale očividně ho pěstování brambor nijak nebaví.
Vladimír |
 |
Rajčata 2018/2, 3.5.2018  Keříčková rajčata v pařeništi.
Vladimír |
 |
|
 |
Síran draselný a brambory, 3.5.2018 Ty hrůbky se nedělají jen proto, aby se zvýšila sklizeň.
Docela mne zaráží, proč se s těma bramborama vůbec drbete.
Vladimír |
 |
Chyba rajcine nejaka vyziva?, 30.4.2018 Velké rostliny, malé květináče. Chce to vysadit do země. Chybí jm všechno. Startovací dávka to nezachrání.
Vladimír |
 |
Použití netkané textílie, 30.4.2018 Souhlasím s tím, že žádná folie nepomůže a to ani ta nekaná. Ale když bude konstrukce kvalitní, tak přes to můžete přehodit deku nebo jutové pytle namočené ve vodě. To by mělo pomoct.
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata a papriky, 22.4.2018 Já bych s na nějaký kýbl nespoléhal.
Vladimír |
 |
Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 21.4.2018 Jak jste přišel na to, že z nich moc úrody nebude? Úroda bude a bude z rajčat, které si vypěstuje sám. A za peníze, které by dal do sazenic si může od někoho pár rajčat přikoupit. A příští rok už bude vědět jak na to. A to je asi... celý příspěvek > |
 |
Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 21.4.2018 Ptal jste se kdy rajčata a papriky přesadit?
No mohlo by to tak zůstat. Jenže sazenice se budou stále víc vytahovat do délky a budou tenké. Jednou je budete stejně muset přesadit, ale pokud si myslíte, že je dáte přímo do zahrady na záhon, tak by... celý příspěvek > |
 |
Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 20.4.2018 Rajčata můžete přesadit ihned- jednotlivě do kelímku. Papriky bych ještě pár dní počkal, ale mohou se už taky přesazovat.
Vladimír |
 |
Obří řecké fazole, 18.4.2018  Omlouvám se, dal jsem tam špatný obrázek.
Vladimír |
 |
|
 |
Řez broskvoně, 18.4.2018 Asi zítra nebo v pátek udělám částečný řez s tím, že později případně provedu ještě nějakou probírku. Na řez jsem čekal v návaznosti na některá doporučení- řezat až po nasazení plodů.... celý příspěvek > |
 |
Řez broskvoně, 18.4.2018 Já budu teprve stříhat, tak bych mohl omezit počet plodů už řezem?
Vladimír |
 |
Obří řecké fazole, 18.4.2018  V pondělí jsem zahájil sezónu popínavých fazolí. Namočil jsem a dal naklíčit 25 semen těch řeckých fazolí. Dnes jsem pět již naklíčených zasadil do kelímku. Vypadá to, že klíčivost bude 100%. Až povyrostou tak půjdou v kelímcích do pařeniště. Potom... celý příspěvek > |
 |
Řez broskvoně, 18.4.2018 Možná že se ptám blbě. Když tam mám z těch deseti květů deset malých broskviček tak je tam mám nechat všechny?
Vladimír |
 |
Hnojení rajčat dolomit. vápencem?, 17.4.2018 Byla by dobrá fotka. Svinuté listy mohou být také následkem herbicidů. Dolomitický vápenec Vám k ničemu nepomůže a už vůbec, jesliže jeho suspenzi nastříkáte na listí. Nerozumím tomu, jak chcete hasit dolomitický vápenec, hasí se vypálené... celý příspěvek > |
 |