|
Příspěvky uživatele - 166.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Které rostliny v květu výrazně silně voní?, 1.12.2015 To Ivan
Nevím jak Váš, ale můj vytrvalý hrachor nevoní... |  | Co je to za rostlinu?, 29.11.2015 Pro začátek přejeďte jemně prstem po jizvě po odpadlém listu. Popíchají li Vás jemné ostníky, je to opuncie, nepopíchají li, je to pryšec. |  |
|  | Co to je za keř?, 9.11.2015 Asi perovskia. |  | Oblíbený kvíz -, 30.10.2015 Idared by mohl být ta třetí. |  | Neznámá odrůda jabloně, 28.10.2015 Děkuji za další tipy. Jsem si téměř jist, že se jedná o Landberskou renetu, obrázek ve Vaňkovi odpovídá mé 4 fotce.
To Pavel: ta jabloň byla vysazena někdy na začátku války, prarodiče nebyli žádní sadaři, prostě postavili chalupu, zašli za... celý příspěvek > |  | Neznámá odrůda jabloně, 27.10.2015 Děkuji za názory, i když jste se shodli na Smiřickém, dnes se mi podařilo najít na netu Vaňkovu pomologii a vidím tam více rozdílů nežli tu dlouhou stopku, které si všimla paní Lída.
První je Smiřické podle Vaňka, druhé to moje:
tvar... celý příspěvek > |  | Neznámá odrůda jabloně, 25.10.2015  Mám na chalupě 70 let starou jabloň, vysokokmen, sázel ji děda, ale jméno neznal. Nebude to žádná vzácnost, sousedé mají stejnou a jméno rovněž neznají. Chalupa leží v údolí mezi Chřiby a Ždánickým lesem, 250 m, n.m.
Jablka s jemnou mastnou... celý příspěvek > |  | Je to Tlustice?, 15.9.2015 Je to tlustice Protulacaria afra. Světlo, méně vody a řezat konce větviček, čím víc řežete, tím je hezčí. Uřezané větvičky snadno zakoření i ve vodě.. |  | Moj sklenik z CD profilov, 15.9.2015 Pěkné, jak budete větrat? Na tom hlavně záleží odolnost proti vichřici. |  | Tlustice dotaz, 15.9.2015 Větvičky hodně seřezávejte, čím více budete řezat, tím tlustší bude stonek a větve.
|  |
|  | Plíseň kaktusu?, 2.9.2015 Chlupy na temeni jsou normální, jsou naopak známkou, že kaktus roste. Čím více roste, tím více chlupů... |  | Prosím o určení rostliny, 13.8.2015 Asphodelus, nejspíše microcarpus. |  | Bazény Bestway - životnost, 29.7.2015 I ten největší límcový Bestway 4,5 metru stojí ve výprodeji pod 4 tisíce, pokud vydrží 4 roky, je to necelá tisícovka za rok - to jsou 2/3 nádrže benzínu... |  | Bazény Bestway - životnost, 29.7.2015 Třetí sezóna, 3 metry průměr, bez problémů, bez oprav. napojená písková filtrace, pokud se nekoupeme, zakrytý solární plachtou. |  | Orchideje vs rajčata, 28.6.2015 Nepřipadá mi to pravděpodobné... Mám orchideje na oknech namíchané s různými kytkami, vzájemné ovlivňování jsem nepozoroval. Mimochodem, jak vypadá ta plíseň na kořenech? |  |
 |
|
|
|