|
Příspěvky uživatele - 186.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 20.3.2019 ...budete to provádět po nocích i během dubna
noo, zatopil jsem takhle asi před 2 lety, jak byly ty mrazy a ve finále měly děti cca 15 kd měruněk , všechno ostatní tu zmrzlo. Má to smysl když moc nefouká a je radiační mráz, pokud se nastaví třeba... celý příspěvek > |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 20.3.2019 Sophinka proti šarce. V Brně vyšlechtili novou odrůdu meruněk, odolá i obávané nákaze
|  |
|  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 20.3.2019 U nás bylo ještě v 23h +5st. a ráno v 5h už -2st. Tak jsem ještě na chvíli zapálil ohýnek a přinesl fukar. No uvidíme, větší škody by to snad napáchat nemělo, ještě po postřiku Championem... |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 19.3.2019 Dobře nevypadá výhled na příští týden, pokud nebude mrznout, tak na monilii to bude jako dělané. Musím do té doby zaSignovat :-) |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 19.3.2019 namrzlé to bude, ale musíte doufat, třeba to nářadíčko ustálo a jak ukazují zkušenosti z předchozích let i 20% květů zaručí parádní úrodu. Snad nebude hůř |  | Rýchlenie rajčat 2019, 18.3.2019 chápu to dobře, že ve skleníku topíte?? Nebo zimní zahrada? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 18.3.2019 Pokud se chcete zaměřit na padlí a být bio, je k dispozici především síra. S Vitisanem jsem velkých zázraků nedosáhl, ale možná budete úspěšnější. Základní otázka je, jaké odrůdy v jakých podmínkách pěstujete. Rezistenty většinou stačí ošetřit na... celý příspěvek > |  | Odrůda Admiral, 12.3.2019  Včera jsem načal tohoto Admirála ze sklepa a přemýšlel jsem, jak ho popsat:
Konzistence jako ze stromu utržené, křupavá dužina. Kyseliny nemnoho, nasládlé až mírně sladké. Aroma nikterak výrazné, chuť příjemná, slupka neruší. Sám nevím, čím kromě... celý příspěvek > |  | Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 12.3.2019 "v Lidlu, jedno i dvousečné, Florabest."
Ačkoli apriori nezatracuji výrobky prodávané v Lidlu (jejich kvalita se velmi různí), rozdíl je především v životnosti. Nůžky Florabest mi po dvou letech větvičky žvýkají a drtí a jsou v podstatě na... celý příspěvek > |  | Odrůda Admiral, 4.3.2019  Pěkný článek v posledním Zahrádkáři v podstatě potvrzuje zdejší zkušenosti, přispívá i pan Vysloužil, pokud je to náš kolega z fóra. Já jsem, bohužel krom hořké skvrnitosti zaznamenal na jedné přeroubované větvi i jablka s absencí výrazné chuti,... celý příspěvek > |  |
|  | Krmení Brit, 25.2.2019 Psi brali dobře TOW Pacific... rybí |  | Jahodník - frigo sadba, 21.2.2019 Zeptejte se prodejce/výrobce. Mám pocit, že mi kdysi sdělil, že v chladnu nejvýše 2 dny. Ale počítejte už poštu.
Po rozmrznutí se rozjede transpirace a sadba velmi rychle vadne. |  | Stark erliest, 21.2.2019 Měl jsem 2 velké stromy a oba vyhodil - jablka velmi trpěla na poškození hmyzem a hnilobou a 14 dní po dozrání prvního byla všechna stejně na kompostu |  | Uragan F1, 18.2.2019 Všiml jsem si, že osivo Uraganu prodává více firem (SEMO, Dobrasemena a možná i Moravoseed). Která máte Vy? |  | Krmení Brit, 18.2.2019 Kouknul jsem na Applaws Chicken, ingredience vypadají ok - sušené maso, (jen osobně se vyhýbám kuřecímu, je na něj nejvíce alergií a ATB). 20 % tuku je dle mne tak pro tažného psa s velkým fyzickým výkonem. Psi potřebují zvl ve starším věku i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|