|
Příspěvky uživatele - 222.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zakopání plastových nádrží na vodu, 18.9.2018 Není 1000 litrů dneska málo? Vzhledem k těm suchům a vzrůstajícím zákazům používání obecní vody na zahradu? My máme 1500 l a letos jen tak tak. Ale zase je super, že to před dvěma lety manžela napadlo. My ještě museli respektovat podmáčené podloží,... celý příspěvek > |  | Skalka ve svahu, 2.2.2018 Já mám na skalce hodně sukulentů, ty zalévat nepotřebují, stačí jim občas déšť. Množí se samy, jedou jak dráhy.
|  |
|  | Jaký traktor na 2ha, 30.10.2017 Za mě doporučuju traktory SAME. |  | Odstranění vrstvy listí ze zahrady po zimě, 13.12.2016 Doporučuji využít zametací stroj ABC DDZS-00785. Je to poměrně levné řešení a ušetří to čas.
|  | Zkušenosti se Stiga traktory, 14.7.2014 Využívám značku Stiga již dlouho a neměl jsem s ní nikdy problém. Bezporuchové kvalitní motory značky Briggs and Stratton, které zahradní traktory využívají, jsou výkonné. Mají na výběr z mechanické i hydrostatické převodovky, se kterou je... celý příspěvek > |  | Aku nůžky na trávu Bosch či jiné nářadí na okraje trávníku, 6.5.2014 Dostal jsem k Vánocům Aku nůžky Bosch AGS 7, 2 a jsem z nich nadšen. Náš trávník vypadá jak golfový, do detailu perfektní. Jak psal Honza jsou důležitější věci, ale pro ty, co si rádi hrají na zahradě, je to fajn věc.
|  |
 |
|
|
|