|
Příspěvky uživatele - 88.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vhodné místo k výsadbě růže?, 12.9.2008 Mám dotaz, ohledně výsadby růže.Chtěla bych vysadit na hřbitově k pomníku růži.Pomník není nijak a ničím zastíněný a bývá tam celý den slunce.Hodí se na takové místo vysadit růži? Pokud ano, prosím o radu jaký druh.Děkuji. |  | Vše o liliích, 1.9.2008 mám velkou prosbu.Měli jsme v pronájmu zahrádku-muž měl kytičky a já zeleninu.Bohužel manžel mi náhle zemřel a pronajimatel mi dal výpověď.Lilie pěstoval manžel prvním rokem, bohužel výsledek své práce už neviděl.Takovou spoustu... celý příspěvek > |  |
|  | Červenolisté kultivary mi zezelenaly - co s tím?, 22.8.2008 Prosím o pomoc, cca do 2 měsíců po zasazení mi téměř úplně zezelenal původně červenolistý Acer palmatum atropurpureum, stejně tak i ruj vlasatá (ta sice zůstala nafialovělá, ale taky jde do zelena). V čem by mohl být problém a hlavně jak... celý příspěvek > |  | Clematis, 16.6.2008 dobry den, clematis ve velkem truhliku s oporoou, vysoky jiz 130cm, zene vys, ale ani 1 kvet.Prosim, poradte,stanovioste idealni.Dekuji. M. |  | rada - uschnutí břízy, 26.5.2008 Radu dá Ti každý, ale jenom dobrý přítel dá Ti mouky pytel! Je to tak nějak, že? S většinou rad, níže uváděných, souhlasím.Ale je tu ještě takováto věc.Vlastník stromu je zodpovědný za případnou škodu, způsobenou např.vyvrácením za větru,... celý příspěvek > |  | Rhododendrony s malinkými pupeny - vykvetou letos? V čem je problém?, 26.5.2008 Dobrý den, rhododendrony nasazují na květ už tak v červenci, srpnu, aby příští rok vykvetly.A je důležité, aby v této době měly dostatek vláhy.Loni bylo toto období hodně suché(tedy asi jak kde, někde bylo vody s nebe, až nebylo zdrávo, ale u nás v... celý příspěvek > |  | Acer palmatum, 22.5.2008 Dobrý den! Před několika lety jsem přišel o dva tyto javory. Postupně zasychaly jednotlivé větve, až odešly úplně. Někde jsem se pak dočetl, že to způsobuje druh houby, která napadá vnitřní pletiva rostliny.Jak proti ní ale nevím. Qiedo |  | škumpa - letos teprve raší, 21.5.2008  Podzimní zbarvení bývá krásné (záleží na počasí), ale je to opravdu nezmar.Obzvlášť poškodíte-li někde kořeny, vyroste Vám les. |  | Neznámý stromeček, 21.5.2008 Zkusím typ - Katalpa trubačovitá. Qiedo. |  | Přírodní ochrana Bidens, 19.5.2008 Dobrý den, ptala jsem se na totéž zahradnice (afrikány by údajně měly zahánět i mouchy a vosy), ale říkala mi, že to je spíš pověra. No, každopádně to můžete zkusit, mohla by to být i docela zajímavá kombinace a třeba nakonec bude afrikán mšicím... celý příspěvek > |  |
|  | medvědí česnek - využití, 18.5.2008 Nevíte někdo jestli je medvědí česnek dobrý na posílení imunity u dětí, mama mi to doporučuje a doktor zase ne co si o tom myslíte? |  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 16.5.2008 Dobrý den, kolik mám dát do truhlíku dlouhého 60 cm plnokvětých surfinií. V zahradnictví, kde jsem je koupila, mi říkali, že 2 stačí, ale když jsem je zasadila, přijdou mi tam jako dvě chudinky. Samozřejmě ještě nejsou rozrostlé, na to si musím ještě... celý příspěvek > |  | Durman - do jaké zeminy zasadit a jak hnojit?, 16.5.2008 Prosím o radu, do jaké zeminy zasadit do květináče durman. Mám koupit klasickou zahradní směs? Na zahradě máme velmi nekvalitní zeminu (písek, perk) a kompost ještě není vyzrálý, takže letos ještě musím určitě koupit. Četla jsem taky radu, že je... celý příspěvek > |  | Jakou trvalku vysokou cca 50 cm zvolit na plné slunce?, 7.5.2008 Dobrý den, ráda bych osadila trvalkami (nejlépe jedním druhem) pruh u zídky. Je cca 60 cm vysoký, tím pádem i květy by mohly dorůstat asi do této výše. Jedná se asi o 4 m na délku a měla bych představu o jakémsi živém plotu (aby se rostliny dosebe... celý příspěvek > |  | Rhododendrony s malinkými pupeny - vykvetou letos? V čem je problém?, 1.5.2008 Děkuji za odpověď! Zřejmě tedy letos o květy přijdeme. Vykvetou příští rok už normálně? Máme se o keře nějak speciálně starat? |  |
 |
|
|
|