|
Příspěvky uživatele - 254.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zvýšit sladkost angreštu?, 22.6.2018 Pro mě špatná odrůda, zkuste Niesluchowskeho. Oproti Invicte super. Já Invictu po dvouletém zkoušení vykopat. Happy. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.6.2018 Tak to je zajímavá informace. Já se v tomto týdnu chystal stříkat průsvitné letní sprintorem z důvodu krátké OL. A teď váhám 🙁. Happy. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 14.6.2018 Dobrý den pane Kuky, kdy vidíte vhodnou dobu na postřik proti obaleči vychodnimu a sveskovemu? Díky. Happy |  | Angrešt a rybíz 2017, 5.6.2018 Pardon, lehce nakyslé-to je to rychlopsani v mobilu ☺️. |  | Angrešt a rybíz 2017, 5.6.2018  Tak dnes jsem ochutnal první plody Niesluchowskeho. Ještě byly trošku tvrdší a lehce namysli, ale mi to nevadí. Oproti loňskému roku je o cca 14 dnů dřív. A. S. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 30.5.2018 Díval jsem se teď na eagri.cz a stanice v Oticich u Opavy už má splněnou sumu teplot u obaleče. Je přípravek, kterým bych eliminoval oba škůdce najednou? Děkuji. Happy |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 29.5.2018  Dobrý den, mám dotaz. Letos jsem se zatím dostal jen k postřiku oleoekolem ve fázi zeleného poupěte. Teď jsem zjistil, že se mi na stromech objevily ve velkém takovéto zamotky. Je to obaleč? A čím teď nejlépe ošetřit? Děkuji. Happy. |  | Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 13.5.2018  Takto dopadla po zimě má cca 8leta meruňka. Asi už nemá smysl na nic čekat a vykopat jí. Co myslíte? Happy |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 10.4.2018 Tak u nás Opavsku Pincot z 90% vypadá zamrzly, tak o pět metrů dál Hargranda pěkně rozkvetá. Happy |  | Angrest - roubování, 3.4.2018 A pupeny na plánovaném kminku odstraňujete až při rašení v druhém roce? Děkuji. Happy |  |
|  | Rybíz a angrešt, 1.4.2018 Já slyšel chválu na černý rybíz Kyjevsky Velikan, ale teprve na podzim ho mám slíbený. Z angreštu doporučuji výše uvedený Niesluchowski a Krasnoslavjanski. Happy |  | Spon při výsadbě, 24.3.2018 Dobrý den, v jakém sponu prosím Vás vysazujete saláty a kedlubny, pokud je vysazujete dohromady? Děkuji.
Happy. |  | Zahradnictví Spomyšl, 15.3.2018 Dobrý den, ja také musím pochválit Zahradnictví Spomyšl, cca před měsícem objednané ostružiny a maliny. Včera dodány, pěkně zabalené, s rašícími pupeny. Zatím spokojenost, uvidíme jestli budou v pořádku odrůdy, ale to až za rok . Happy |  | Řez vinné révy, 31.1.2018 Díky za rady, už v tom mám trochu jasněji. Happy |  | Řez vinné révy, 29.1.2018 Dobrý den, z prostorových důvodů chci nechat právě jen jeden tažeń. Chtěl jsem nechat ten vlevo a nebyl si jistý, jak blízko toho tažně řezat. Happy. |  |
 |
|
|
|