Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 17.7.2018
Čačanské jsou min. čtyři, každá je jiná.  Nejspíš nemá dost živin, aby uživila plody.
Stratifikace peckovin, 11.7.2018
pecky vysejte na záhonek hned. Budete dál bez práce To je trochu hra na náhodu. Nevím jak u Vás, mně neochráněná semínka spolehlivě přes zimu sežerou hraboši. Navíc vysetí na záhon není úplně bez práce. Plevel roste rychle.   Ale je to... celý příspěvek >
Snížení koruny meruňky, 10.7.2018
Vosk je drahý a špatně se roztírá. Důležitější než materiál nátěru je dbát pravidel Zahnova řezu, vyvarovat se velkých řezných ploch a vodorovných řezů z nichž nestéká voda.
Stratifikace peckovin, 10.7.2018
Semena stratifikuji přes zimu venku v květináči s pískem. Pokud květináč vysypu v únoru až březnu, jsou jadérka povětšinou naklíčená. Růst semenáčků lze urychlit vysetím naklíčených semínek do skleníku. Tak získáte rostlinky s pravými lístky dřív než... celý příspěvek >
Kvas z čerešní = ako na to, 10.7.2018
...sa zdá ako by bolo v arome cítiť kvas. Neviete čím to môže byť? Kvas by měl vonět po třešních, pálenka taky. Tedy je to v pořádku.
Žluté jablko, 4.7.2018
Chcete-li, pane Boudyš, pěstovat žlutá trvanlivá jablka bez postřiků, zvolte místo Goldenu některý ze žlutoplodých rezistentů - Sirius, Orion, Luna, Opál, aj. Golden to sice není, ale jejich chuť je natolik na výši, že stojí za pěstování. 
Ochrana dřevěného plotu, 4.7.2018
Doporučíte mi prosím kvalitní barvu na dřevěný plot? Pokud neuvedete podrobnosti (nové či staré dřevo, zda jde o plaňkový či laťový plot, druh dřeva, délka plotu, zahrada či předzahrádka, barva či lazura atd.), je fundovaná rada nemožná.  ... celý příspěvek >
Odolnost a spolehlivost střížovických odrůd, 4.7.2018
Nebo jako opravdový Šampión z farmářských trhů s 14 různými druhy. Kompletní výsledky nezávislých testů jablek
Helga vs. Kasandra, 3.7.2018
Výhodou Kassandry je, že zraje v období mezi ranými srdcovkami a pozdními chrupkami (3. týden). Budete-li mít jen jeden strom, pak je to celkem jedno.
Devastace trávníku škůdce, 27.6.2018
Myslím, že larvy některého z listorohých brouků: chroust, chroustek, zlatohlávek, listokaz aj.
Volba odrůd - poradíte?, 27.6.2018
Rubín či Bohemia by na vysočině neměl chybět, třžebaže to není rezistent. Odrůda Vysočina nemá s lokalitou nic společného.  Alternativou Admiránu do horší polohy může být Angold.
Dubove barikové chipsy - výroba a spracovanie, 20.6.2018
Doplnil bych: při výrobě špalíčku odstraňte z dubového dřeva běl a používejte jen jádro. I tak platí rada z 31.5. 
Nejranější odrůdy slivoní, 19.6.2018
Loni, kdy nebyly třešně, meruňky, broskve ani moc malin, jsme na první slivoně čekali dychtivě. Letos spíš s obavami, kro to všechno uklidí.
Kostkovica - Jadrnicka, 13.6.2018
Jedno je jisté. Líh z meruňkových jader vyrobit nelze. Jestli se příchut do lihu dostane macerací jader, průtahem či z nějaké esence, je v podstatě jedno.     Já z meruňkového kvasu pecky před pálením odstraňuju.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018
Všudypřítomná chemizace kolem nás není nic příjemného. Ovšem militantní přístup anonyma 150.170 věci nepomůže, spíš naopak. Chce to trochu změnit filozofii zahrádkaření a zamyslet se nad tím, proč to vlastně děláme.    Původní... celý příspěvek >
Další diskuze:  21,  22,  23,  24,  25  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika