|
Choroba rajce, 3.5.2013  Prosim o radu, priesadam rajciaku Bejbino (nie vsetkym) zacali kuceraviet (kudrnatit) vrcholky. Vela som hladala na internete, napriek tomu neviem isto o co ide. Podla isteho ruskeho webu ide o kuceravost vrcholkov - virus ktory prenasa nejaka Cikada... celý příspěvek > |
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 14.4.2012 Mam 2 pokusne Bejbina v skleniku uz od 1/2 marca a zatial prosperuju. Plody maju velke ako ceresne. Uz sa na ne tesiiim!
Papriky su haklivejsie, pockam teda este, dik |
 |
|
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 14.4.2012 ale teraz uz mozem papriky vysadit, ci nie? vy ste uz vysadili...?
K.
|
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 31.3.2012 krabice od mlieka to poriešia vďaka
|
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 30.3.2012 ja nemánm priesady nazvyš, asi pojdem na istou a vysadim az okolo 20. aprila. Zvazujem este presadenie priesad do vacsich kvetinacov. Len do akych? Uz su vsetky obsadene... |
 |
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012 dik,
pridam aj ja ;-)
Jahodník Fragaria sp. / Jahoda DELICIAN, STÁLEPLODÍCÍ
|
 |
Jaká rajčata pěstujete, 30.3.2012 Pre mňa je Bejbino no.1, vyhovuje chuťou aj veľkosťou. Po olúpaní sa dobre nakladá do pohárov (keď sú rajčiaky malé, viac sa ich zmestí). Lasagne s rajčiakovou a špenátovou omáčkou milujeme.
Pestovala som predtým rôzne druhy (zas nie také množstvo... celý příspěvek > |
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 30.3.2012 Toho roku mi sadenice papriky veľmi rýchlo rastú. Sú krásne, pevné a už začali nasadzovať kvety. Kedy ich vysadiť do nevykurovaného skleníka? Doteraz som sadila vždy až koncom apríla...
Skleník má steny z jednokomorového dutinkového polykarbonátu.... celý příspěvek > |
 |
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012 Ja vysievam do črepníka 2-3 semená v polovici apríla. Po vzídení nechám jednu životaschopnú rastlinu dorásť na priesadu, ktorú vysadím v polovici mája vonku na záhon.
Keď pestujem z priamej sejby, vysievam vonku na záhon semená tiež po 2-3ks... celý příspěvek > |
 |
Výsev rajčat, 1.3.2012 Suhlasim, tiez sadim rajciaky hlboko. Na posledne presadzanie pouzivam tetrapack krabice od 2l dzusov - korenovy bal je vysoky cca 30cm. Rohy krabic nastrihnem - drenazne dierky. Pri vysadbe von krabice opatrne roztrhnem a korenovy bal... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co do skleníku mezi papriky?, 31.1.2012 skuste bazalku, ja ju pestujem spolu s paprikou uz 2 roky a uspesne. Bazalku pravidelne zrezem (a spapam s mozzarellou a s paradajkou - mnam, pripadne nasusim), aby nevyrastla velika a netienila paprike. |
 |