|
Příspěvky uživatele - 33.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 18.7.2006 Letos jsem úspěšně namnožil z bylinných výhonů v kvěrnu, řízky jsem po aplikaci práškového stimulátoru zakořenil jak ve vodě, tak v substrátu z písku, rašeliny a polystyrenu.Bohužel jsou to ty nahořklé odrůdy, což jsem zjistil až dodatečně. :-( Pokud... celý příspěvek > |  | Kamčatská borůvka - lonicera, 10.7.2006  Mám odrůdy siniglaska, woloszebnica, dlinnoplodnaja a mám podezření, zda to nejsou semenáče, vzhledem k nahořklé chuti.Nevíte někdo, jak se to pozná?
Dlinnoplodnaja teď dokonce podruhé obrazila a kvete.(možná, že je to remontantní odrůda a je to tak... celý příspěvek > |  |
|  | minikiwi, 3.7.2006 Kontakt na Ing.Štajnochera: 775 773 366, pokud vím, tak web nemá.
Byl jsem za ním v sobotu pro Klanoprašku, mám od něj i jiné rostliny, včetně argut. Rostou výborně.Jinak pokud jde o to, kdo je větší srdcař a podobně, tak bych se chtěl zastat pana... celý příspěvek > |  |
|
|
|