|
Elektrická řetězova pila, 9.4.2019 Dobry den, chci koupit elektrickou pilu na stavbu pergoly, a občasnou práci okolo domu. Cena cca do 2000-2500 Kč. Může mi někdo poradit dle vlastní zkušenosti? |
 |
Husqvarna 137 a husqvarna 435, 19.3.2019 Chcem sa spytat aky je rozdiel medzi husqvarnou 137 a husqarnou 435. Výkon maju rovnaky. Dakujem |
 |
|
 |
Husqvarna 180, 20.1.2019 Zdravím, zdědil jsem Husqvarnu 180. Je plně funkční a vse v původním stavu. Chyta na drc. Volnoběh drží a krásně jde za ply. Chci se zeptat jakou to může mít cenu. Je to hezký zberatelsky kousek. Dekuji za názory |
 |
Olej ve vzduchovem filtru - sekacka Hecht 546, 12.5.2018 Tak jsem odsal veskery olej, vycistil karburator, dal novy filtr, novy olej jsem nalil ma minimální hladinu a olej ve filtru je zas. Predtim nez jsem dal nov vzduchový filtr jsem nechal sekacku bezet cca 10 minut bez filtru. Vse jsem vycistil a... celý příspěvek > |
 |
Olej ve vzduchovem filtru - sekacka Hecht 546, 6.5.2018 Zdravím, mám takový problém. Zacal mi jit motorovy olej do vzduchovyho filtru. Sekacka nebyla prevracena na bok ani neni prelity olej. Z vyfuku jde bily dým a straci výkon. Po odmontovani krytu je olej i pod ventilama. Jedna se o motor ohv. Muze olej... celý příspěvek > |
 |
Retezova pila Mountfield, 4.1.2018 Dobrý den dnes jsem v Mountfieldu videl řetězové pily znacky Mountfield. Mate nekdo s těmito pilami zkušenosti? Děkuji |
 |
Kolecko vodici listy, 25.11.2017 Dobrý den, chci sr zeptat zdali se dá vyměnit kolecko vodici listy na retezovou pilu. Taky by mne zajímalo kolik takova výměna stoji a jestli neni vyhodnejsi raději koupit novou listu. Dekuji. |
 |