Příspěvky uživatele - 121.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Novinky roka, 2.1.2018
Dobrý článok, doteraz som o tejto stránke vôbec nevedel.  Ak by som chcel vyskúšať iba polovicu nových odôd čo tu uviedol pán Hlavatý a čo sú uvedené v tom článku potreboval by som kúpiť nový pozemok. :-)
Pinova problém, 24.10.2017 Obsahuje fotku
S Pinovou to ide dolu vodou takto skončilo už cca 20-25 percent úrody - zatiaľ...
Pinova problém, 11.10.2017
Ďakujem za odpovede, uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej, prípadne doplním aktuálne foto. S tou vodou to môže byť pravda, stromky zavlažujem nepravidelne ale do toho daždivého týždňa cca v polovici septembra som žiadny problém s černotou... celý příspěvek >
Rubinstar, 9.10.2017 Obsahuje fotku
Dobrý deň, Mám už niekoľko rokov odrodu Jonagold Marnica a sme s ňou veľmi spokojní, chuťovo veľmi dobré a hlavne šťavnaté jablko. Preto som hľadal daľší klon typu Jonagold. pretuže tu jeden pán z Pardubíc urobil veľmi dobrú reklamu odrode Jonagold... celý příspěvek >
Pinova problém, 9.10.2017 Obsahuje fotku
Foto 3
Foto 2
Dobrý deň, Mám problém s odrodou Pinova na MM106. Okolo stopky sa mi vytvára čierny povlak, čosi ako pleseň a následne praská šupka.  Vyskytlo sa to aj v roku 2014 - prvá úroda aj v r.2015. Na iných odrodách som túto chorobu nanašiel. ... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika