|
Příspěvky uživatele - 101.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako uchovať vrúble, 8.1.2018 Ak štepíte čerešne prípadne višne koncom februára a začiatkom marca, nie je potrebné dopredu si pripravovať vrúble.Stačí ich zobrať priamo pred štepením zo stromu na strom a použiť ich.Nenapísali ste akým spôsobom štepíte, v tomto období možno použiť... celý příspěvek > |  | Jaký nůž na roubování?, 30.12.2017 Dneska som sa zobudil do duchovnej nálady, takže
každému co jeho jest, amen
afer |  |
|  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017 Ja nie som platený agent firmy Wenger a ani nepotrebujem za každú cenu mať navrch v internetovej diskusii. Nebudem premeriavať rozmery rozličných nožov a dokazovať tak svoju pravdu, používajte ďalej svoj Mikov, prípadne vysúvací nôž s pevnou čepeľou,... celý příspěvek > |  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017 Pod slovom donedávna som nemyslel včera ani pred 2 mesiacami, ale bolo to myslené tak všeobecne, vo vzťahu k roku 1893, keď táto firma vznikla
afer
|  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017 Ani zďaleka nie su tieto nože rovnaké, tieto dve firmy boli donedávna ostrými konkurentami a pochybujem, že by svoje nože vyrábali v jednej továrni. K Mikovu len toľko - mal som ho na začiatku keď neboli iné nože, potom som ho už nepoužíval.Na nože... celý příspěvek > |  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017 Viac obrázkov cenu, prípadne aj iných údajov nájdete na internete ak zadáte do vyhľadávača
Tina grafting knife
Wenger grafting knife |  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017  Ešte by som niečo rád dodal k prvej trojke mojich nožov. Tina je veľmi drahá, stála niečo cez 60 euro aj s dopravou, mne ju kúpil syn keď pracoval v Anglicku.Bola zabalená v krabičke z tvrdého papiera, pribalená bola utierka nasiaknutá olejom... celý příspěvek > |  | Jaký nůž na roubování?, 29.12.2017  Toto je moja zbierka nožov ktoré som nadobudol v priebehu asi 30 rokov. Je to moja mánia, rád sa poteším na Vianoce alebo na narodeniny, nejakým záhradným náradím. Moja rodina o tom dobre vie a tak sa moja zbierka pomerne dosť rozrástla, okrem nožov... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|