|
Příspěvky uživatele - 243.255
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroby brambor, 18.1.2019 Dobry den, mel jsem na bramborech podle obrazku svinutku, brambory maji takovouto vadu jako na obrazku a chci se zeptat, jestli z nich mohu pouzit sadbu, nebo jestli nakazi dalsi hlizy. Diky |  | Granny Smith, 18.12.2017  ..tak letos jsem se dočkal...
první vlastní GS... poloha Mikulov sklízeno pozdě - polovina listopadu v té době jsou už všchna ostatní jablka v krásné lokalitě Pálavy už dávno "doma"
barevně už se začínaly projevovat žluté... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 1.5.2016 To mám jako zasíťovat celý pozemek? Jste normální. Copak někdo neví jak na ty zatracený včely? |  | Dílenská příručka Vari DMJ 315 (1433), 16.8.2014 jo tu dilenskou prirucku bych taky rad mel-diky za pripadny tip kde ji sehnat :-) |  | Jak seřídit spojku u Vari, 16.8.2014 jeste bych mel jeden blby dotaz-jak zjistim typ motoru? jestli 1433, 1438 atd... nejaky stitek, ci cislo nekde? mam jikov, uz s plastovou nadrzi... diky |  | Otackomer Vari, 16.8.2014 Ahoj vsem, trochu jsem se zhrozil, kdyz jsem zjistil ze vari chce za otackomer cca 1000kc. Trochu sem hledal a nasel sem cinu s dopravou zdarma za 233kc :-)
odkaz zde, nebo staci dat vyhledat " tach hour meter"
ukazka funkce
|  | Jak seřídit spojku u Vari, 16.8.2014 Dilenskou prirucku bohuzel nemuzu nikde sehnat, mohl bych vas o ni pozadat, popr. o odkaz? Navody k pouziti mam, uvitam kazdy kus dokumentace. Diky! o.reinberk zavinac email.cz.
|  | Třešně nemoc, 17.6.2014 Díky za rychlou odpověď. |  | Třešně nemoc, 17.6.2014  Dobrý den, prosím o radu mám napadené třešně nějakou rzí či skvrnitostí a nevím jak a čím se tato choroba dá léčit. Přikládám foto :
Díky předem za rady |  |
 |
|
|
|