|
Příspěvky uživatele - 123.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
severně orientovaná skalka - neskalka, 15.11.2008 Přesně to jsem měla na mysli. Zatím jednotvárné, ale každý další rok snad zajímavější a zajímavější :o) |  | Založení nové zahrady v 380 m.n.m, 23.9.2008  Celá parcela je pochopitelně větší. A třešeň (na PHL) přece jen vysadím jinam. U ostatních stromků jde rovněž o slabší podnože a nižší kmínky. Přesto je možné, že spláču nad výdělkem, uvidíme. |  |
|  | Výsadba růží, 23.9.2008  Připojím se s o dost jinou zkušeností. Růže jsem neplánovaně nakoupila na jarní výstavě Hobby v Českých Budějovicích. Bylo už docela pozdě na jejich výsadbu a na jednu z nich jsem dostala dokonce slevu, že prý jsou už hodně přebrané.... celý příspěvek > |  | jméno je mi neznámé, 5.6.2008  Pro pořádek - obrázek. I kdybychom se ani tak k ničemu nedobrali, abych vás nepřesným popisem plodů nemátla. Takhle vypadají zralé, někdy méně a někdy více poseté červení. |  | Chemické ošetření letos vysazených stromků? Ano nebo ne?, 16.5.2008 Lepové pásy jsem dala na stromky hned po ošetření Mospilanem (práce s nimi je ovšem příšerná, příště asi raději natřu lepem nějaký, kolem kmínku omotaný, podklad). Zatím se zdá, že je mravenci nemají kudy obejít. Nejvíce napadené listy jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|