|
Příspěvky uživatele - 93.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017 Pekné sú Vladimíre, vidím, že si sa poistil výsevom viacerých rastlín. Ja som z nehybridných Sleeping Lady, Maglia Rosa a Stupické skoré tiež vysiala po viac semien, zišli všetky, Asi si nechám z nich len po 2 kusy, ostatné darujem kamoškám, ak... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017 Sleeping Lady mi už zišlo spolu s Stupickým skorým a Magliou Rosou a vyzerá pevné, vôbec sa nevyťahuje, hoci ho mám zatiaľ v teple, pretože čakám lež mi zídu zvyšné 2 semienka tých noviniek z Anglicka, zatiaľ zišlo z každej odrody jedno. Tak uvidím.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017 Super, Vladimíre, už sa teším, aspoň sa bude niečo diať. Eva T. |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017 Len tak na okraj- zaujímavá diskusia, pripomína mi to Hundertwasserovské pokusy- humusové toalety- požívané v obytných domoch a jeho Manifest svatého lejna
Citujem z literatury :
V rámci jeho úvah o zavedení zásad trvale udržitelného rozvoje... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 5.12.2017 Vladimíre, skúšať to budem aj ja, preto som aj vysiala skorej ako vlani, skúsim posunúť dozrievanie, pri pár koreňoch hoci aj za oknom čo najskôr. Inšpirovalo ma, že pred 2 rokmi som videla pri prechádzke so psami na 1 studenej presklenej verande už... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 5.12.2017 Štvrtok 30. novembra vysiala som prvých 10 semien odrôd :Pink CharmerF1,Sugar GlossF1, Stupické skoré, Sleeping Lady, a Maglia Rosa do 2 nižších kelimkov od tvarohu. Teplota v izbe 22 stupňov, nad radiatorom, kde sú kelímky je aj 30,v noci je teplota... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 3.12.2017 Díky, Vladimíre za radu, asi objednám len 1 ledku do klasickej objímky, aj tak je to dosť veľká položka, ale idú Vianoce, tak si urobím radosť, ak to mojím rajčinkám prospeje hlavne na kvitnutie. E. T. |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 3.12.2017 Dakujem za rady, možno naozaj kúpim tú ledku, asi len 1 na odskúšanie do okna, som zvedavá, ako budete spokojný s tou objednávkou z Číny, ak to bude v poriadku, a mojim rajčinkám sa bude dariť pod prisvetlením, tak na budúci rok možno objednám aj ja.... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 2.12.2017 Sklenník mám studený, nevykurujem, ako som už vyššie popísala, pevné, otužované sadenice, obyčajne aj s násadou kvetov sadievam do neho koncom marca, alebo začiatkom apríla, podľa počasia.Chcela by som pri pár koreňoch skúsiť prisvetlovať, ale vôbec... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017  Nevykurujem, priesady vysádzam do sklenníka až začiatkom apríla, ak počasie dovolí aj koncom marca. Sklenník je čiastočne zapustený v zemi, mierne chránený od severu, na noc nadokrývam tunelom z netkanej textílie a v prípade hroziacich nočných mrazov... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017 Pane Milane, mám rada také hokusy- pokusy, človeka posúvajú dopredu. Ja bývam v nadmorskej výške 400 m- Myjavská pahorkatina a rajčiny pestujem temer 40 rokov, ale len posledných asi 9. keď som ostala na dôchodku to prerástlo do pokusov dopestovať si... celý příspěvek > |  | Dehybridizace rajčat, 30.11.2017 Pekne ti to Vladimír klíči. Aj ja skúsim niečo pokusne vysiať. Menili sme v lete radiátory v niektorých izbách, tak budem môcť regulovať teplotu a vyskúšam tvoje rady. Eva T. |  |
 |
|
|
|