|
Příspěvky uživatele - 193.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata LSL, 11.2.2018 Já bych k tomu dodal, že LSL rajčata mají obecně podprůměrnou chuť. Můj názor je, že na přímý konzum jsou nevhodné, na salát nebo na vaření jsou OK. |  | Rajčata 2018, 17.1.2018 Zkoušel jsem ty jeho samozavlažovací květináče pro surfinie a moc jsem s nimi spokojený nebyl. Malý prostor pro zeminu (největší nevýhoda), knoty zbytečně rychle sají vodu z misky, takže je rychle zemina přemokřená (takže jsem ani nemohl úplně... celý příspěvek > |  |
|  | Česká rajčata 2017, 27.11.2017 Charmant:
Pěstoval jsem ho první rok, takže je na to třeba brát ohled (žádné dlouhodobé zkušenosti). Lokalita Vizovice. Jako referenci beru Bejbino, i když je to koktejlové rajče a ne cherry.
Vyloženě sladké plody, rajčatová chuť je slabá,... celý příspěvek > |  | Česká rajčata 2017, 27.11.2017 Gallant:
Pěstoval jsem ji první rok, takže je na to třeba brát ohled (žádné dlouhodobé zkušenosti). Lokalita Vizovice. Jako referenci beru Start.
Tato odrůda je raná pouze v tom smyslu, že má relativně krátkou dobu od odkvětu po zčervenání... celý příspěvek > |  | Dehybridizace rajčat, 27.11.2017 Hodnocení Philovity jsem dal do příslušného tématu: Rajče - rezistentní k plísni. |  | Rajče - rezistentní k plísni, 27.11.2017 Philovita:
Pěstoval jsem ji první rok, takže je na to třeba brát ohled (žádné dlouhodobé zkušenosti). Lokalita Vizovice. Jako referenci beru Bejbino, i když je to koktejlové rajče a ne cherry.
První půlku sezóny jsem byl maximálně spokojený.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|