|
Příspěvky uživatele - 18.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2018, 31.1.2018  Dobrý den, Vladimíre,
zasílám pro informaci fotku loňské rostliny Aji lemon drop. Takto vypadala v den likvidace. |  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 25.1.2018 Jsem spokojená se supresivním výsevním substrátem Forestina. Používám jej na papriky i rajčata. |  |
|  | Papriky 2018, 14.1.2018 Papriky nakličuji v kokosovém substrátu. Zabalím do mikroténového sáčku a celé je to položené na akvárku. Je tam stabilní teplota, bez průvanu. Zatím klíčím chinnesky, na annumky mi přijde ještě brzy. |  | Papriky 2018, 6.1.2018 Právě začínám s výsevem chilli, zatím Manzano rocoto red, Galapaneose a Aji charapita. Galapaneose je takový pokus, tyhle divošky jsou náročné na klíčení, tak uvidíme. Letos bych také ráda vyzkoušela vypěstovat v podmínkách středních Čech sladkou... celý příspěvek > |  | Česnek 2017/2018, 20.11.2017 Sázela jsem v neděli, 116 stroužků, pod každý trochu Cereritu. Sázím na vzdálenost řádků 30 cm, od sebe 15 cm. |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 20.11.2017 Pěstuji v 380 metrech nad mořem, problém s plísní byl každoroční, poslední 4 roky bez plísně, záhon jsme zastřešili, fotky tu někde mám. |  | Co pěstovat společně s rajčaty v květináči, 12.5.2017 Nemyslím si, že je to rozumné, určitě je lépe každému zvlášť. |  | "Stříbrné" listy paprik, 6.5.2017 Tohle vypadá jako popálení od sluníčka, pravděpodobně na něj sazenice nebyly dostatečně zvyklé. |  | Papriky pro 2017, 7.3.2017 S Palermem vysetým vloni rovnou ze semínek vybraných z čerstvých plodů jsem měla dobrou zkušenost, klíčily výborně, chuť i velikost dobrá, jen by jich na těch rostlinách mohlo být více. Letos je mám vyseté znovu. |  |
 |
|
|
|