|
Příspěvky uživatele - 19.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vysadit ke skalníku, 12.4.2012 Dobrý den, poradíte mi, co by bylo vhodné vysadi ke skalníku plazivému? Jaké stromky a keře by se k němu hodily? Děkuji. Jarka |  | Skalník plazivý, 12.4.2012 Dobrý den, prosím o radu. Mám záhonek, kde se mi plazí sklaník a chtěla bych ho něčím oživit. Nějaký stromek, keřík apod. Ale nevím si rady, co by se k němu hodilo. Záhonek se malý. 4x2m. Jarka |  |
|  | Rašení angreštu, 12.4.2012 Děkuji. Řez jsem neprovedla, paní mi při prodeji řekla, že už jsou ostříhané, že už na jaře nemusím, ale zkontroluji ty pupeny. Zatím budu čekat. Snad vyraší. |  | Rašení angreštu, 12.4.2012 Dobrý den, v pěstování angreštu jsem začátečník. Chtěla bych se zeptat, na podzim jsem zasadila stromkový angrešt a rybíz. Rybíz už krásně raší, ale angrešt zatím ne. Když jsem ustřihla větvičku, byla ve vnitř zelená. Jinak se mi na první... celý příspěvek > |  | Modřín na kmínku, 27.5.2011 Dobrý den.Mám v úmyslu zakoupit modřín na kmínku ale nevím jestli snese plné slunce na jižní straně a jak často se zastřihává.Dále by mne zajímalo jak jej zazimovat.Velmi děkuji za odpovědi. |  | Ruj vlasatá, 25.5.2011 Dobrý den mám dotaz jestli může být Ruj vlasatá na přímém slunci a jak ji zazimovat jestli se stříhá atd. Velmi vám děkuji za odpovědi. Jarda. |  | Štěně - krmení, 14.12.2010 Dobrý večer vlastním 7 týdnů staré štěně německého ovčáka a zajímalo by mne jestli mu můžu dávat granule pro štěňata jen tak nebo je musím předem namáčet.Děkuji za odpověď. |  |
 |
|
|
|