|
Příspěvky uživatele - 224.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivoň - postřik proti červivosti, 21.6.2018 On funguje, ale pro tohoto škůdce není registrován. |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2018 "A písemnou práci zvládli kupodivu dobře i vyloženě špatní žáci"
Žáků, co letos nezvládlo písemnou práci, mám plnou třídu - Velbora, Lenova, Karola, Kioto... |  |
|  | Nejranější odrůdy slivoní, 20.6.2018 U nás i nadále platí, že meruněk není nikdy dost, ale tu barevnou změnu u Hermana jsem taky zaznamenal. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.6.2018 Chemickou ochranu u letních odrůd se doporučuje ukončit do poloviny června. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.6.2018 Také jsem včera vybral Integro. Koukal jsem na metodiky ochrany v integrované a bezreziduální produkci a docela by mě zajímalo, jestli je počítáno (ohledně těch termínů) s velmi raným dozráváním (oproti průměru) tzn. jestli je potřeba... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 19.6.2018 Odbočím k peckovinám a obaleči druhé generace - konec kladení 11.6., tak asi nejvyšší čas na zásah (pouze u odrůd pozdnějších s nízkou násadou).
KUKY: Integro? Spintor? |  | Sklizeň česneku 2018, 19.6.2018 Sadil jsem 5 odrůd - do poloviny května porosty perfektní; od té doby špatný - rostliny slabé, polehlé, některé uhnilé. Byly mořeny, dle potřeby zalévány, odplevelovány, meziřadí kypřeno. Tak letos nic. |  | Proč mi toto dělá merunka, 18.6.2018 To opravdu není list meruňky. Pravděpodobně je to list z výhonu podnože, na které je meruňka naroubována (snad Zelená renklóda). |  | Opylovač třešně, 13.6.2018 Teď zrovna projíždím republikou a skoro všude jsou třešně obalené plody, nikdo to už netrhá. Tady na SZ jsou ale lokality, jak jsem psal v jiném vlákně, kde je letos na většině stromů plodů málo. Nezdá se mi, že by se u těchto stromů najednou od... celý příspěvek > |  | Zasychání koncových větví jabloně - je to spála?, 28.5.2018 Co na to rostlinolékař? |  |
|  | Test letošního jara, 28.5.2018 Takové choroby, škůdci, se kterými člověk nepočítal. |  | Admirál, 25.5.2018 Vypadá skvěle.
Jen jestli také nejste střížovický agent . |  | Aprix 116, 25.5.2018 Tu na predávajú 2 odrody marhulí zo Španielska - 1kg za 1,47 EUR.
Jedna odrůda - menší, vybarvenější, je dost chutná, druhá - větší, bledá, světle žlutá, nic moc. |  | Srdce pláče z toho pohledu, 25.5.2018 Zemědělci, posypová sůl, neúdržba stromů, věk, choroby, škůdci, rozmary počasí... Takhle na dálku se to nedá. |  | Pokrútené listy zemiakov, čo to môže byť?, 23.5.2018 Co třeba stolbur? |  |
 |
|
|
|