|
Příspěvky uživatele - 211.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zablácená vejce, 11.8.2019 Pane bože to je úplna blbost. Jedla jste někdy domácí tlačenku? To prase se válí ve svých výkalech a pak se kůže mele do tlačenky. Pokud by byla omytá vejce infekční, celá naše rodina by byla už 20 let mrtvá. |  | Suchu odolnější zelenina, 23.8.2018 To bych si tedy nepřál vidět, jak vypadá sucho na jižní Moravě. U nás na středí moravě (Haná, Olomoucko) se krajina pomalu také mění na polopoušť. Kolem našeho města jsou pole s kukuřicí úplně uschlá.
|  |
|  | Suchu odolnější zelenina, 23.8.2018 To máme nechat uschnout rostliny a stromy, protože Praha potřebuje kropit ulice?
Já jsem mluvil o bezohlednosti některých lidí v určité suché lokalitě (tedy vás se to nětýká, resp. dosud se vás to netýká...) Aby sklidili krásnou a na vodu... celý příspěvek > |  | Permakultura, 31.10.2017 O těch permateroristech jste psal vy, takže z principu fóra mám právo se ozvat a vyjasnit si to. Takže OK, pokud to bylo myšleno jen jako legrace či nadsázka, pak se vám hluboce omlouvám z nepochopení. |  | Permakultura, 31.10.2017 Pane PPPE, diskuse byla založena také kvůli vám. Máte možnost seriózně říci, co vám na principech popsaných výše na wikipedii vadí. Máte nějakou negativní osobní zkušenost s nějakým líným člověkem se zanedbanou zahradou, zaškatulkoval si jej jak... celý příspěvek > |  | Permakultura, 31.10.2017 K nám zamlada v zahrádkářské kolonii lezl pýr a svlačec od souseda - klasického zahrádkáře, ale poněkud nepořádného. |  |
 |
|
|
|