|
Příspěvky uživatele - 248.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za keř, 18.10.2017 Brslen fortuneův, asi "Emerald Gaiety" Lída |  | Jabloň - poraďte prosím jakou?, 17.10.2017 Ještě pro úplnost doplním - "probírka" nebo "propad" plodů se týká doby růstu jablek během léta (nějaká doba před vlastní sklizní). Propad nastává většinou v červnu, kdy část nasazených plůdků opadá. Pokud chce mít pěstitel jablka větší,... celý příspěvek > |  |
|  | Vysadili byste si znovu Hanitu?, 17.10.2017 Dírky mi nevadí, šarku na listech zatím nevidím, moc mi chutná a plodí celkem dost, takže Hanitu znova ano. Lída |  | Nevíte, jak se jmenuje tahle překrásná růže?, 17.10.2017  Ono může barevně klamat fotka. Jemnější víc do růžova jsem našla tuhle : Zephirine Drouhin (syn. Belle Dijonaisse), má být téměř bez trnů a snést i mírný stín. Lída |  | Nevíte, jak se jmenuje tahle překrásná růže?, 16.10.2017  Když jsem si zadala "pnoucí růže poloplná", tak na mne vykoukla tahle růže Dr.Riggers mutace.
Nemohla by to být ona? A švargová jméno neví? Lída
|  | Merkur, 16.10.2017 Admirál na M9 a Merkur na M26 má Strážnice, ale neposílají . Lída |  | Traviny, 15.10.2017 Máte pravdu, p.Josefe, psineček má klásek podle fotek uspořádaný přeslenovitě. Lída |  | Mrazuvzdorné trvalky, 15.10.2017 Souhlas s Konvalinkou, už jsem to v poledne nestihla napsat, spěchala jsem na autobus. Lída |  | Traviny, 15.10.2017 Ta druhá je psineček výběžkatý. Dokáže přelézt z trávníku doprostřed záhonu, cestou mírně zakořeňuje. Ale dá se dobře tahat. Dřív jsem ho neznala, teď se množí docela dost. Lída |  | Mrazuvzdorné trvalky, 15.10.2017 Spíš než jen klasické trvalky bych volila nějaký nenáročný stálezelený keřík (brslen fortuneův, zimolez kloboukatý ap), k tomu jednu středně vysokou trávu (třeba dochan, rákosík japonský) ap) a pro oživení polštářovou převisající trvalku (třeba flox... celý příspěvek > |  |
|  | Mrazuvzdorné trvalky, 15.10.2017 Slunce? Stín? Má dole odtok? Jinak je nutné dát dolů drenáž. Lída |  | Velké ostružiny, 15.10.2017 Velkých ostružin je více odrůd, pokud chcete určitou, kterou vidíte u sousedů, poproste je, ať vám nechají zakořenit vršek výhonu (dlouhý výhon ohnout k zemi a nahrnout zemí). Jinak potřebují slunce, dostatečnou zálivku a před zimou je dobré k nim... celý příspěvek > |  | Neznámý strom, 13.10.2017 1) svída Lída |  | Japonský javor zastřihnout či nikoli?, 12.10.2017 Na netu doporučují řezat v letním období. zjara teče míza, přes zimu rány namrzají. Lída |  | Jabloň - poraďte prosím jakou?, 12.10.2017 Teď mám objednaný Ligol, měl by mít také dlouhou skladovatelnost a na chuť je vynikající (kříženec s GD), moc mi chutnal. Lída |  |
 |
|
|
|