|
Příspěvky uživatele - 234.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bergeron je nejlepší, 28.6.2018 Bergeron nejlepší? Ač ho mám také a nezatracuji jej tak ani omylem! |  | Velkopavlovická, 28.6.2018 Já se musím jednoznačně připojit k názoru pana Hlavatého, přidal bych ještě Ceglédi Oriás, Paviot a u nás cca stoleté stromy neznámých odrůd vzhledově i chuťově připomínající maďarské odrůdy.V 90. letech a dál se objevilo mnoho pro nás nových odrůd,... celý příspěvek > |  |
|  | Pomoc pri reze hrušky Clappova a Boscova flaša, 15.4.2018 Pán Peter,
že vám Boscova ještě nerodila vás nemusí znepokojovat, na semenáči tato hrušeň začíná rodit 7. až 9. rok a jak psáno v jiném příspěvku, může trucovat několik let ale jednou se rozjede, zvlášť když ji rozumně přihnojíte a obryjete.Pokud... celý příspěvek > |  | Mladá třešeň nevětví, 20.3.2018 Dobrý den,
nejdřív k podnož Gisela-je to slabá podnož.Do zahrady kterou často nenavštěvujete bych volil stromek na silné podnoži u třešně podnož Ptačku s tím, že na této podnoži vám vyroste velký strom s výdrží několika desetiletí bez nutnosti... celý příspěvek > |  | Mulčování ovocných stromů, 23.10.2017 Držte se rady p. Vysloužila.
Zdravím |  | Co právě sklízíte?, 23.10.2017 Široké pojmy jsou moje hobby-:)))... ano, "mladé", 3 až 35 let a kdepak kosi, předbíhat se nenechám-:)) |  | Co právě sklízíte?, 23.10.2017 Zapoměl jsem-lokalita JM. |  | Co právě sklízíte?, 23.10.2017 Dobrý večer,
bude to krátký výčet. Ze 17 jabloní 15 jablek a ze 3 hrušní 8 hrušek, toť s letošním "svrabem" vše-:)))) |  | Heliodor, 6.10.2015 Poradí mi někdo kde sehnat Heliodor na M1 příp. na A2 - školka která zasílá?
Díky, zdraví Petr |  |
 |
|
|
|