|
Lotenkov, 9.12.2017 V Rusku je mozne vsetko aj to ze na jar vrublami prestepeny strom uz ten isty rok na nich prinesie urodu krasnych jablk.Myslim ze p.Vyslouzil tu kdesi o tom aj pisal. |
 |
Red Conference, 8.12.2017 Z Konferencie bola krizenim vyslachtena aj hruska Amfora.Mozete niekto kto ju ma porovnat chut s Konferenciou? Skladovatlenost ma dlhsiu Amfora je to skora zimna hruska.Dakujem. |
 |
|
 |
Red Conference, 8.12.2017 Dufam ze vtactvo sa nebude o tuto red verziu zaujimat viac nez o klasicku konferenciu. |
 |
Dicolor, 27.11.2017 No ano M.Vyslouzil ma idealne podmienky, silne urodnu podu na hranici cernozeme, dobra poloha, obrovske plody preto ta chlouba.Nie kazdy moze zahradkarcit v tak rajskych podmienkach snad z toho prameni ta necekena chlouba |
 |
Jablon Empire, 27.11.2017 Dakujem.Je dobre ze je tu niekto kto Empire skutocne mal.Zmensoval Empire plody casom, po rokoch tak ako Spartan, padali plody pred zberom? |
 |
Proc praskla kura cyprisku, 26.11.2017 Neviem ako cypris ale mam jednu jablon ktorej nie zriedka v dosledku vacsich zarzok podobne pozdlne popraska kora na viacerych miestach, nasledne sa to pekne zahoji.Strom zrejme v dosledku zrazok rychlo nabera objem a rastie. |
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 O lobe sa tu uz viedli diskusie.Nejedol som ho, mame iba Spartany ktore su vyborne.Ale ich spolocny predok McIntosh sa nezaprie.
|
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 Konkretne tito tu maju slivky na podnozi Alycza ale chcu 20 eur za postovne.Inak tam maju za skvele ceny, vyborne egrese Kameniar a Nesluchowski ktore su masovo vysadzane v Polsku-su to ukrajinske odordy.
|
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 Tu je ciastocny zoznam skolok ktore ju v pl mnozia.
|
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 Staci zadat do googla jablon empire, pocet eshopov v pl kore ju ponukaju je velky.Druha vec je postovne naposledy mi odpisali tiez z polskeho eshopu v inej veci ze chcu 82 zlotych skoro 20 eur za postovne
Cize staci ich kontaktovat a dohodnut... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 Bola tu na fore kdesi uz skor o nej zmienka kde ju niekto komentoval ako obdobu Spartana ktoru si s chutou dava na jar. |
 |
Prosím o radu jakou jabloň do mrazové kotliny, 24.11.2017 Kazdy kto ma sad vie ze z casu na cas pride rok ked toho vela aj u jabloni pomrzne, nebyva to casto.Aj tento rok vela zmrzlo ale su odrody jabloni ktore boli obsypane napriek mrazom(odrody neviem su to starsie stromy),aj ked hned vedla ich xy... celý příspěvek > |
 |
Jablon Empire, 24.11.2017 Ma niekto jablon Empire.U nas sa nejak nepredava ale v Polsku sa da kupit bezne.Aka je chut, skladovatelnost odolnost voci chorobam atd? |
 |
Fruca stlpová slivka, 22.11.2017 Diky.Taka Katinka ma tiez topolovity rast podobne niektore dalsie slivky.Bez tvarovania by boli ako topol.Nepredavaju ju vsak ako stlpovitu |
 |
Fruca stlpová slivka, 22.11.2017 Ma niekto skutocne stlpovitu slivku ktora tak aj rastie.Podla fotiek to vyzera skor na obstrihany stromcek (pre foto) o nejakej stlpovitosti ani zdania.
|
 |