|
Příspěvky uživatele - 17.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Astry, 28.9.2008 Pokud posbíráte semínka dobře vyzrálá, tak vám příští rok vyrostou tak pěkné jako letos.Mám vyzkoušené, že mají lepší klíčivost než semínka kupovaná, nesmí ale přejít mrazem.
Milada |  | Hledík vyšší, 7.6.2008 Jsou to možná hledíky převislé. |  |
|  | Kejklířka - může být pouze ve stínu?, 14.5.2008 Tak mě se vysemenila v závěsném květináči, který jsem přes zimu nechala na balkoně a ted už roste. |  | verbeny, 14.5.2008 Jestli jste to dala ven bez postupného otužování, tak by to mohlo být i tím.
Já mám verbeny moc ráda, pěstuji si je i ze semen a podle počasí je otužuji na balkoně.Taky by to mohlo být tím slunkem.Jestli jsou srdíčka svěží, tak by to... celý příspěvek > |  | Gazánie a jejich péče, 6.5.2008 Vydržte, jestli nepomrznou, tak porostou! |  | Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasýt, 24.4.2008 Podívejte se v diskusi ze 17.3. na štětinatec.Dává se to na zakrytí něčeho co nevypadá zrovna dobře. |  | vypěstování kytiček ze semen hvozdík a smílek, 23.4.2008 Není to opravdu nic složitého, vyset třeba i do kelímků, nebo co máte doma.Až to bude mít pravé lístky, tak je přesadíte aby se mohly rozrůst a po zmrzlých vysadíte ven.Přeji hodně úspěchů. |  | cleome - kde koupit?, 3.2.2008 Veb.stránky KOEXFLOR |  | petunie žloutnoucí, 14.6.2007 Myslím si, že všeho moc škodí, stačiloby tak 2x týdně. |  | Gazánie a jejich péče, 8.6.2007 Z odkvetlé gazánie si můžete odebrat semeno,musí to být úplné chmýří /např.jak pampeliška/ a částečně vystrčené.Když se vám podaří stáhnout to semínko ve správný čas,tak klíčí téměř 100 %,zatímco z kupovaného sáčku mě letos vylezly 2. |  |
|  | muškáty, 12.4.2007 To vůbec nevadí, brzy je budete dávat ven tak je budete mít pěkně nakvetené. |  | Anglické muškáty, 23.3.2007 Zajímalo by mě, jak je přezimováváte.
Děkuji |  | Anglické muškáty, 23.3.2007 Objednejte si katalog : Zahradnictví PETRO info@fuchsie.cz, www.fuchsie.cz. Posílají ho zadarmo, je moc pěkně udělaný a jsou tam i angl.muškáty. Budu ráda jestli si tam vyberete, ale nevím jestli už není pozdě. Objednávali jsme v... celý příspěvek > |  | Ktore su vase najoblubenejsie rastliny na bakon?, 17.3.2007 Mám ráda: muškáty, verbeny, petunky, lotus, lilek, ale nejraději mám lobelku, vitálku, minislunečnici protože květy neopadávají a nedělají binec na balkoně. |  | pantoflíček, 4.3.2007 Prosím o radu,kde jsem udělala chybu.
V polovině prosince jsem vysela semeno pantoflíčku,vzešlo
dobře,ale když jsem rostlinky přesadila do kelímků,začaly
postupně odcházet.Přesazolala jsem až když měly pravé
lístky.Jestli má někdo zkušenosti s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|