|
Vypeckovat svestky?, 24.1.2018 pokud jeden pestitel nasbira 200l svestek nevyloupanych a druhy 150 vyloupanych plus 50 l nevyloupanych kdo napali vic pri stejne kvalite svestek |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Rerichovy test nic nevyresi ta vyroste v jakem koliv substratu jak na vate tak i ve spatnem substratu podle toho se nemuzete orientovat vasek 5 |
 |
|
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Uz jsem to tu jednou psal pouzivam vlastni kompost ktery je vyroben jen z posekane travy a z hrabaneho listi na podzim nic jineho do kompostu nepridavam proparuji proto abych znicil semena plevele kdyz jsem neproparoval tak mi... celý příspěvek > |
 |
Vypeckovat svestky?, 23.1.2018 Ale urcite vice napalite |
 |
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 21.1.2018 chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s lepenim protrzene folie na foliaku s lepici paskou a jakou nebo slepit preplatovanim lepidlem na parozabrany nebo jinym lepidlem dekuji za kazdou... celý příspěvek > |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 20.1.2018 ja myslim ze to vubec nevadi hlavne ze budou u nekterych pestitelu zacatkem cervna rajcata a otom to je hokus pokus |
 |
Papriky 2018, 13.1.2018 konecne neco o paprikach paprika balkonovka je velmi vynosna i kdyz nadmorka vyska 570 m je u vas budete spokojeny je io maly venkovni kerik bohate plodici svetle zlute plody velmi brzy... celý příspěvek > |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.1.2018 pane vladimir vy to sledujete velmi pozorne co napsal napsal i to za se omluvil kolik vypestoval rajcat vy se ptate natakove veci ktere mate v malicku vy jako odbornik a zkousite pana Milana dobra vite ze je... celý příspěvek > |
 |
Jak vypudit krtka, 13.1.2018 pokud jste je vyhnali na vetrniky a potom jste udelali zaklady pod plotem 60cm to vam verim jinak neni sanca nebo mate kontamitanovou zem kde neni ani jedna zizala tam krtci nechodi |
 |
Rajčata 2018, 10.1.2018 Pane Vladimir vy jste takovy smirci rozhodci ktery to usmerni na spravnou kolej i kdyz se to vyostri jste profik to budou urcite zajimave temata ktere budou zajimat hnoho pisatelu uz... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Papriky 2018, 10.1.2018 nevim proc zrovna schanite papriku simonu ktera byla v prodeji minimalne 8 roku pozpadku dnes jsou daleko vykonejsi odrudy taky jsem je pred lety pestoval |
 |
Rajčata 2018, 10.1.2018 Jak tak to sleduji tak si pan Milan a pani Eva velice rozumi k nalhavaji si jeden druhemu jak jsou nejlepsi pestiteli rajcat a kdo ma najvetsi urodu podle me to vypada ze ostatni pestitele jsou nuly podle mne jste... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2018, 10.1.2018 Taky cekam co napise pan Milan Danicek a poradi jak vypestovat tolik rajcat co on nebo ze by udelal preklep misto 120 ks napsal 120 kg i to se muse stat |
 |
Obnovení kvasu, 8.1.2018 Ano mate pravdu plne s vami souhlasim |
 |
Obnovení kvasu, 8.1.2018 Pokud kvas ma dostatek cukru nemuze se zaseknout |
 |